Петък, 23 Февруари 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  22.05.2023  » Тези зодии са най-големите перфекционисти

  Успехът и постиженията са най-важните неща за някои зодии. Звездите определят дали ще имате склонността да преследвате съвършенството или не. Някои зодиакални знаци са перфекционисти във всяко отношение и за тях постигането на целите изглежда като детска игра.

  За други може да е трудно, да отнема време, да се налага посещаване на майсторски класове или търсене на ментор, който да им помогне и да ги напътства по пътя към успеха, но за тези 4 зодии това идва отвътре.

  Ако постигането на успехи е задължителна част от списъка ви, значи сте перфекционист и вероятността да сте представител на една от тези 4 зодии е голяма.

  Кои са четирите зодии, които са най-големите перфекционисти в зодиака и винаги знаят как да постигат успехи?

  Овен

  Овенът е перфекционист до мозъка на костите си. Той е водач, роден лидер и не се задоволява с нещо по-малко от пълен успех във всичко, с което се захване – в работата и личния живот. Управляван от Марс, Овенът ще направи всичко необходимо, за да прибере златния медал. Сребро и бронз не го интересуват.

  Овенът е пълен с енергия. Тя неизчерпаема, когато го вълнува успехът. Щом си науми нещо, Овенът няма да се откаже, докато не се увери, че е най-добрият в това, което прави. Този знак просто трябва да е номер едно във всяка област от живота, защото не се задоволява с по-малко.

  Неслучайно Овенът е и първият знак в зодиака – на него му идва отвътре да е пръв във всичко, пише az-jenata.bg. Склонен е да предприема рискове, от които в повечето случаи печели.

  Лъв

  Забавен, изключително чаровен и още толкова обаятелен, Лъвът не бива да ви заблуждава с приветливото си поведение. Той не се спира пред нищо. Успехът и перфекционизмът, особено в работата, са ценности номер едно за тази зодия. Лъвът жадува да се къпе в успех и овации. Той има нужда от признание. Всички усилия, които полага, трябва да бъдат възнаградени подобаващо.

  Лъвовете обожават да бъдат хвалени и работата им да бъде оценявана възможно най-високо. Той е царят на джунглата. Не би се задоволил с нещо по-малко от първа награда във всичко, което прави. Когато искат да постигнат нещо, Лъвовете могат да са наистина безмилостни. Те искат да са най-добрите и го правят на всяка цена.

  Слънцето е управляваща планета за Лъвовете, а това им дава мотивация за успех. Те не само искат и се стремят да постигат целите си и да жънат успехи – това им се получава всеки път с каквото и да се захванат. Тази зодия притежава вроден усет за това как да прави нещата по най-перфектния начин. Умни, амбициозни и преследващи признание – това са Лъвовете.

  Дева

  Девите са една от най-преуспяващите зодии. Те са перфекционисти в работата си и в личния си живот, което често е проблем за близките им. Всичко трябва да се случва точно по начина, който Девите определят и смятат за правилен. Когато си наумят нещо, никой не е в състояние да ги спре или разубеди. Това е и една от тайните им за успех.

  Меркурий е управляващата планета на Девите. Той ги кара да се променят бързо според ситуацията и ги прави способни да се справят с всякакви предизвикателства, за да успеят. Променлив и интелигентен знак, Девата винаги знае как да излезе от трудни ситуации като победител.

  Девите са перфекционисти до голяма степен и защото са земен знак. Те са здраво стъпили на земята, не витаят в облаците и добре знаят какво да направят, за да постигнат онова, към което се стремят. Земните знаци са „строители“. Те знаят как да изграждат, да надграждат и да постигат успехи.

  Козирог

  Последен, но не на последно място, Козирогът е сред най-изявените перфекционисти в зодиака. Той е перфекционист не само в работата си, но има големи изисквания и към хората в живота си, както към самия себе си. Козирозите са склонни да се самонаказват, ако не са най-добри в това, което правят. Изпитват вина, ако не могат да се справят, защото знаят, че могат повече. Не се задоволяват с малко или с колкото и да е. За тях всичко е единствената награда, която може да ги накара да се усмихнат.

  Много често дори да са постигнали успех, Козирозите няма да си кажат „браво“, а ще искат още. Те умеят да сбъдват мечтите си и да постигат целите си, дори това да им отнеме години. Няма по-постоянна и целеустремена зодия от Козирога. Той не се отказва пред никоя трудност без значение колко ще му струва.

  Управляван от Сатурн, Козирогът излъчва дисциплина, която повечето зодиакални знаци не притежават. Той е упорит в труда си, в действията си, постоянен и здраво заземен. Фиксиран е в това, което си е наумил да постигне и никой не може да го разубеди, освен ако той сам не реши да се откаже.
  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »