Неделя, 1 Октомври 2023
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  30.11.2022  » Ретрограден Меркурий за финал на 2022 г.

  Ако събитията по небесната карта напоследък сякаш са затихнали, то значи ни очаква нещо много интересно! Макар главният виновник са хаоса си остава Марс, който е все така ретрограден до края на годината, Меркурий е планетата, която се готви да се включи в партито. Марс ще спре ретроградното си движение, но затаете дъх, защото Меркурий се готви да влезе в неговите обувки и да стане ретрограден точно в края на 2022 г., пише flagman.bg.

  И така, в края на годината ще се съберат цели 4 ретроградни планети. Очаква ни интересен период!

  През декември само една планета ще бъде в стационарна и ретроградна фаза и това е зловещият Меркурий. Нормално е за Меркурий да бъде ретрограден 3 пъти годишно, но 2022 явно иска да си отиде с гръм и трясък и добавя още едно ретроградие на Меркурий. Нещата стават още по-интригуващи, защото Марс е ретрограден в Близнаци, който всъщност е знакът на Меркурий.

  Кои планети ще са ретроградни през декември 2022:

  Както вече казахме, през декември общо 4 планети ще бъдат ретроградни, но една от тях, Нептун, ще тръгне в своя директен ход преди края на месеца. Уран ще продължи своето ретроградно движение през целия месец, но няма да ни влияе така силно. Ретроградният Марс е доста по-рядко явление - случва се веднъж на всеки 2 години, което означава, че ще ни влияе много повече. Меркурий става стационарен и ретрограден в самия край на декември, но поне вече сме свикнали с неговия променлив нрав.

  Ето какво да очаквате от ретроградния Меркурий през декември:

  Меркурий е планетата на мислите, комуникациите и идеите. Когато е стационарен и ретрограден, създава проблеми в комуникацията и споделянето и получаването на важна информация и детайли.

  Меркурий ще бъде ретрограден в знака Стрелец, което означава, че ни подтикне да обмислим целите и стремежите си, да направим нови планове за бъдещето, да мечтаем за нови начинания. Стрелецът е знак на приоритизирането, на успеха и постиженията. Ето защо ретроградният Меркурий ще ни накара да се замислим над това, с което се занимаваме в момента и да решим дали ни харесва, дали сме на прав път.

  Моментът няма да е подходящ за начало на нови проекти и преследване на нови цели, а по-скоро за реорганизация и преструктуриране на сегашните цели.

  Ретроградният Марс също ще влияе на ретроградния Меркурий, което означава, че може да възникват конфликти през този период. Мислете какво говорите и не използвайте думите си, за да нараните хората около вас.
  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »