Неделя, 24 Октомври 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  13.10.2021  » Евелин Костова вместо Ицо Хазарта в България търси талант


  Актрисата Евелин Костова е новото попълнение в състава на журито в предстоящия нов сезон на „България търси талант“. Позната на зрителите на bTV от сериала „Съни Бийч“, както и от ролите си в киното и театъра, тя ще заеме един от четирите стола на журито в шоуто за таланти тази пролет. Харизматична, енергична и широко  усмихната, тя обещава да бъде много страстна, но и абсолютно безпристрастна в преценката си към всеки талант, който ще се изяви на сцената.

  Знам добре как се чувства човек, когато всички прожектори са насочени към него, и какво е „да ти трепери под лъжичката“, споделя актрисата и добавя: „Ще дам всичко от себе, за да открием най-уникалния, цветен и неповторим талант на България в този нов сезон. Вълнувам се много, защото за първи път в живота си няма аз да съм на сцената, а ще стоя пред нея, а тази роля е много различна, отговорна и вероятно ще ми хареса много“.

  До младата актриса своето място в журито ще заеме не по-малко чаровната и със сигурност по-опитна на сцената и в живота, а и в „България търси талант“, актриса - Катето Евро. „Много я харесвам, с нея се комуникира много лесно и приятно. Отворена е към другите и е много естествена“, споделя Евелин за нея.

  Шоуто „България търси талант“ се завръща през пролетта в ефира на bTV с колоритни и забавни участници и не съвсем типичен и все още неподозиран пълен състав на журито. Припомняме, че неговите вече бивши членове Любен Дилов и Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, се впуснаха в политическа кариера, което стана и причина те да напуснат шоуто. 

  Снимките на новия сезон започват след броени дни, а от екипа обещават това да бъде най-веселото му издание досега. Очертава се на сцената място да намерят всякакви таланти – неповторими, весели и откачени, невероятно смешни и абсолютно неочаквани.

  avtora.com

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »