Събота, 15 Юни 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  10.06.2024  » Подкастът Модерно ли е? кани публика за живо заснемане
  На 15 юни 2024 г., в Куклен театър – Русе ще се състои първото живо заснемане с публика на популярния подкаст „Модерно ли е?“. Началото е в 19:00 ч. и входът е свободен за всички, но е желателно да запазите своето място на касата в Куклен театър – Русе.


  Заснемането на подкаста „Модерно ли е?“ е специално събитие, предназначено за русенската публика. Гражданите на Русе ще бъдат първите, които ще могат да участват в живото заснемане на подкаста, превръщайки събитието в уникално и незабравимо преживяване. Инициативата ще даде възможност на зрителите да се включат директно в създаването на предаването и да зададат своите въпроси на специалния гост – актьорът Димитър Пишев.

  Поет и музикант, известен със своите многобройни таланти и харизма, той ще сподели своите истории и опит, предлагайки на публиката един различен поглед върху творческия път и личните си постижения. За Пишев, който е роден в София, но е избрал да живее и да се развива в Русе, участието в този първи епизод с публика е особено вълнуващо, тъй като ще има възможност да комуникира директно с гражданите на своя град.

  За зрителите това е изключителна възможност да участват активно в събитие, което обикновено се случва зад затворени врати, да задават директно своите въпроси на госта, да споделят мнения и да се включат активно в дискусията.

  Подкастът „Модерно ли е?“ е платформа, вдъхновена от историите на музиканти, актьори, творци и артисти. Водещият Даниел Петров кани своите гости да споделят лични преживявания и да вдъхновяват аудиторията. Всеки епизод изследва пътя на различни личности към успеха и задава въпроса: „Модерно ли е в днешно време да следваш своите вярвания и мечти?“

  Даниел Петров е част от групата „Taking Heed“. Заедно с дует „Послепис“ (актьорите Димитър Пишев и Светлина Станчева), актьорът Серджио Авакян (SERGIE) и други местни музиканти, ще изнесат акустичен концерт на русенския кей в деня преди заснемането на подкаста – 14 юни, петък, като част от събитията под шапката на „Songwriters Showcase“. Това са поредица от концерти в различни български градове, които представят независими български музикални артисти в акустичен формат. Те ще срещнат публиката със своето творчество, изпълнявайки единствено и само авторска музика – както издадени, така и неиздадени парчета.
  АРЕНА
  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »