Понеделник, 20 Май 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  17.11.2023  » Изложението Дунавски овощари отваря врати в Русе
  Изложението „ДУНАВСКИ ОВОЩАРИ“ 2023 дава среща на сектор земеделие на 18 ноември в Русе. ОЗК АРЕНА – РУСЕ ще се превърне във витрина на най-добрите компании за производство на селскостопанска продукция и цялата гама от стоки и услуги за овощарския сектор, събрани на едно място. Организатор на форума е Съюзът на Дунавските овощари, с подкрепата на Министерството на земеделието и храните и ДФ „Земеделие”.


  Шестото издание на изложението ще представи водещите компании за препарати за растителна защита, торове и консумативи, земеделска техника, оборудване и съоръжения. Тук ще бъдат и фирми в областта на агроконсултациите и финансирането за сектора, а входът, както винаги, е свободен за всички посетители.

  Всеки път взимаме най-доброто от предходните издания и разширяваме възможностите с  нови формати, за да сме още по-полезни за участниците и бизнеса. След положителните отзиви от B2B срещите в предходни издания, тази година отново се предвижда дискусионен панел и възможност за директни срещи на земеделските стопани с представители на търговци на едро, търговски вериги, дистрибутори и други.

  Семинарната част на изложението включва лекция на главен експерт Деница Гаджева, координатор на НССЗ, в териториален областен офис Русе на тема: "Дейности на Националната служба по съвети в земеделието в подкрепа на земеделските стопани".  Предвиждаме и лекция на доц. д-р Сава Табаков на тема: "Подложки и междинници за кайсиеви сортове". И двата семинара включват дискусионен панел в края, по време на който участниците ще могат да задават въпроси на лекторите и да обсъдят новите възможности в сектора и перспективите пред производителите.

  За втори път в рамките на събитието е планирано провеждането на фермерски базар за регионални агро продукти. В него ще се включат производители на плодове, мед, натурални сокове, млечни продукти и др.
  АРЕНА
  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »