Понеделник, 15 Юли 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  30.09.2023  » Първа акция от Празник на квартала - Заедно в Здравец
  Тази събота /30 септември/ в 10 часа на детската площадка между блокове 76, 77 и 78 в квартал "Здравец" са поканени всички, които имат желание да се включат в първата акция от "Празник на квартала - Заедно в Здравец".


  Събитието се организира от Общинска фондация  „Русе – град на свободния дух“, като апелът към жителите на кв. Здравец е да направят нещо добро и полезно за облагородяване на мястото, където живеят. За всички желаещи да се включат са осигурени бои, четки, чували и ръкавици. Акцията ще бъде последвана от още една – на 7 октомври, като за нея ще бъдат избрани други райони от квартала за почистване и боядисване.

  Кулминацията на събитията в квартал „Здравец“ ще бъде на 14 октомври /събота/ от 16 ч. на източния паркинг на Mall Rousse. Тогава са предвидени заслужени забавления за малки и големи след добре свършената работа.

  Събитието ще предложи на хората многообразие от възможности за забавление, както и атрактивни награди. В програмата са предвидени занимания за всички възрасти. От парти център „Веселяците“ ще се погрижат за детската анимация и семейните игри с награди, рисунките по лицата на дечицата и снимките с любими приказни герои. Желаещите ще могат да премерят сили в кулинарните конкурси за най-вкусно домашно сладко и най-добра домашна туршия. Кулинарното майсторство ще оценява специално жури от Професионалната гимназия по туризъм, а възпитаниците на училището ще предложат изненади за деца и родители.

  Танцьорите от Танцова школа „Играорци“ ще поканят съкварталците да танцуват в ритъма на народната музика за здраве и настроение. Техният ръководител Богдан Донев ще изнесе открит урок от сцената на празника, за да може публиката да научи ново и интересно българско хоро. Заедно с малчуганите Деница Филева ще направи здравословна работилница „Вкусно и полезно“, както и ще проведе кратък урок по зумба. За забавлението на празника ще допринесат и детски модерен балет „Дъга“ към ОУ „Васил Априлов“.
  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    30.06.2024 - ПО СЦЕНИТЕ НА РУСЕ - юли
  + СЦЕНА ПОД ЗВЕЗДИТЕ

  всички интервюта  »