Събота, 2 Декември 2023
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  29.09.2023  » СДС Русе откри предизборната си кампания с молебен за успех и бели гълъби
  С молебен за успех в църквата "Успение Богородично" стартира предизборната кампания на СДС Русе.

  платена форма

  Отец Марин благослови кандидата за кмет и водач на листата Станимир Станчев и останалите кандидати за общински съветници. Този жест укрепи духовната свързаност между църквата и общността и изпрати ясно послание за важността на сътрудничеството в поддържането на моралните и духовните ценности в обществото.

  Станимир Станчев сподели, че като традиционна българска партия той и екипът му изключително много държат на християнските ценности и традиции. Именно и затова в този предизборен месец ще водят една положително настроена кампания с диалог към хората и насочена към политики и идеи свързани с благото на Русе и русенци.

  „Силата, която получаваме от вярата, ни дава основание да вървим напред и да постигнем нашите цели!“ – продължи кандидатът за кмет.
  „Ще водим една предизборна кампания на идеи, но искам да напомня и че това, което се говори, ще дойде време да бъде изпълнено. Имаме готов план и готов екип, кое как ще постигнем със срокове – линейните графици са готови!“ уверено завърши Станчев.

  След церемонията в църквата символично бяха пуснати бели гълъби в небето. Този акт на символизъм представлява желанието за мир, просперитет и единство в града и региона.

  Станчев представи част от приоритети в управленската си програма.
  „Русе има изключително висок потенциал, но към момента той не е развит. Целта ни е да подобрим средата и затова ще работим във всички направления. Към този момент най-сериозният проблем в община Русе е пътната инфраструктура“, коментира Станчев и допълни, че градът трябва да бъде тотално асфалтиран качествено.

  Кандидатът за кмет и водач на листата на СДС подчерта, че е необходимо спешно да се подготвят стратегически проекти, както и да се търси финансиране с привличане на средства по всички възможни начини. Русенският бизнес трябва да се развива и да работи в Русе, за да може парите на русенци да остават в града. По отношение на икономиката се предвижда да се изгради един истински индустриален парк, тъй като е крещящо необходим. Относно мръсотията задължително е да се инвестира в подземни контейнери.

  Екипът на Станимир Станчев и той се ангажират да работят усилено за решаването на текущите проблеми и за изграждането на по-светло и успешно бъдеще за града и неговите жители.
  Предизборната кампания на СДС Русе започна със силно послание за единство, солидарност и работа в полза на обществото, и очакванията са, че тя ще продължи със същия дух на ангажираност и отговорност към града и неговите нужди.

  Купуването  продаването на гласове е престъпление!

  АРЕНА
  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »