Неделя, 1 Октомври 2023
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  01.06.2023  » Детски забавления на 1 юни в Русе – ПРОГРАМА
  Забавленията за малки и големи започват от 10:30 ч. на алеята пред хотел „Дунав“. Там общинските детски градини, представители на Държавната агенция за закрила на детето, Сдружение „Рализ-Бализ“ и Сдружение „Дворецът на децата“ ще представят своите сръчности и умения в ателиета под наслов „Празник на детето“.
     

  От 11 ч. до Съдебната палата Общинският детски център за култура и изкуство ще зарадва русенските деца с Общоградски празник „Пъстра въртележка“. Игри, музика, забавления, награди и много усмивки очакват всички деца. В концертната програма ще се изявят Формация за модерен балет „Мираж“, Детска вокална група „Слънце“, Фолклорен ансамбъл „Русчуклийче“, Детско-юношески фолклорен ансамбъл „Зорница“, Школата по салса „Ля росса“, Балетно студио „Арт денс класик“, „Клуб по спортни танци „Настроение“ и Студио за модерен балет при ОбДЦКИ. Водещ на детския празник ще бъде актьорът от Държавния куклен театър Димитър Пишев.

  Пред Съдебната палата ще бъде разположена специализирана техника на полиция и пожарна, която може да бъде разгледана от най-малките и техните родители.

  От 11:00 до 15:30 часа на пл. Батенберг, при лошо време в РБ „Л. Каравелов" ще има "С игрите на мама и татко" - забавни занимания и игри за деца по случай 1-ви юни - федербал, ластик, баскетболни топки; турнир по мини футбол; състезание по разпъване на палатки с татковци
   
  От 11 ч. в Кукления театър ще бъде показана  "Приказка за мечтатели" по Карел Чапек и Робер Ескарпи. Постановка и режисура Евелина Косьовска. Участват: Х. Стоянова, Р. Тотева Х. Нурев, В. Маринов. Подходящ за деца над 4 години. Спектакълът е подарик за децата, а придружителите са с билети.

  Държавна опера Русе ще представи балета "Ян Бибиян" от 17 ч. в Доходното здание. Спектакълът е по едноименния детски фантастичен роман на Елин Пелин и е подходящ както за деца, така и за техните родители. Билети за балета могат да бъдат закупени на каса Опера.
   
  От 18 ч. в Парка на младежта ще има концерт на съставите на Общинския младежки дом. По време на събитието ще се разиграе и викторина, включваща въпроси от различни области за деца, както и предизвикателства - да кажат гатанки или стихотворения. В концертната програма ще се включат съставите на Общинския младежки дом Спортен клуб по ушу "Калагия", Танцово студио "Импулс", Мажоретен състав "Екстрийм", Фолклорно танцово студио "Зора", Студио за поп и джаз пеене "Икономов" и Вокална група "Приста".
  АРЕНА

  «  Обратно към новините



 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА



 • всички интервюта  »