Четвъртък, 1 Юни 2023
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  31.03.2023  » Проф. Красимир Ениманев: ЛЕВИЦАТА очерта ясна визия за бъдещето на България!

  Уважаеми русенци!

  Застанах пред  вас  преди месец, за да водя листата на  КП „Левицата” с номер 14 в Русе.

  Наближавайки  края на тази предизборна кампания, искам да изразя искрената си благодарност на всички вас, които се присъединихте към нас в това приключение.  Вашето време, усилия и принос бяха безценни за нашата кауза и за мен е чест да имам вашата подкрепа. Днес, докато се подготвяме да гласуваме, искам да отделя малко време, за да повторя основните обещания на нашата кампания и да споделя нашата визия за бъдещето. С ваша помощ съм убеден, че можем да постигнем страхотни неща за нашата общност.

  Първо и най-вече, искам да благодаря на всеки един от нашите поддръжници и екипа, който работи с нас, за отделеното време и усилия по време на тази кампания. От агитирането на вратата до провеждането на телефонни обаждания и разпространението на информация в социалните медии, всички вие изиграхте решаваща роля за разпространяването на нашето послание. Вашата упорита работа и отдаденост не останаха незабелязани и аз съм благодарен за всичко, което направихте.

  По време на тази кампания ние очертахме ясна визия за бъдещето на нашата държава и нашия грд. Обещахме да дадем приоритет на образованието, да създадем работни места и икономически растеж и да инвестираме в инфраструктура и обществени услуги. Обещахме да се борим за социална справедливост и справедливост, да опазваме околната среда и да гарантираме, че всеки има достъп до качествено здравеопазване. Това не са просто предизборни обещания – те са нашите ръководни принципи и ние оставаме ангажирани с тях днес, утре и след това.
  Накрая, искам да призова всеки един от вас да упражни правото си на глас, за да се ангажираме и да създадем по-добро бъдеще за всички ни. Нашият ангажимент към тези принципи е само началото. Трябва да продължим да се стремим към напредък, като се вслушваме в гласовете на онези, които са били недостатъчно обслужвани и изключени от процесите на вземане на решения в миналото. Трябва също така да използваме нашата колективна сила, за да говорим открито срещу несправедливостта, без значение колко неудобно или плашещо може да е предизвикателството  Затова искаме  да гарантираме  мир, сигурност и стабилност в страната ни. 

  Моята визия за България е да станем силна и просперираща нация с разнообразна икономика и добре финансирано и качествено образование. За да постигна тази цел, ще се съсредоточа върху инвестирането в нашата инфраструктура и създаването на работни места за нашите граждани. Също така ще настоявам за отваряне на  нови пазари и за насърчаване на  международната търговия, за да може нашата икономика да процъфтява. 

  Ще се стремя да изградя по-добра комуникация между правителството и хората, за да могат да работят заедно за развитието на страната ни. Ще работя за създаване на чувство на доверие между нашите граждани, така че всеки да се чувства сигурен, защитен и част от общност.  

  Независимо дали гласувате за първи път или сте опитен ветеран, гласът ви има значение и гласът ви се брои. Убеден съм, че с вашата подкрепа можем да спечелим тези избори и да променим реално живота на нашите съграждани. Заедно можем да изградим по-светло, по-приобщаващо бъдеще за нашата общност.

  С приключването на тази предизборна кампания искам още веднъж да изразя своята благодарност на всички наши поддръжници. Вашето време, усилия и принос бяха гръбнакът на нашата кампания и не бихме могли да стигнем дотук без вас. Какъвто и да е резултатът от тези избори, аз се гордея с това, което постигнахме заедно, и съм уверен, че имаме силата, визията и решимостта да постигнем големи неща в бъдеще. Благодаря ви и нека всички продължим да работим заедно за подобряването на ия живот.

  Проф.д.н.инж.Красимир Ениманев

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
  АРЕНА
  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »