Събота, 27 Ноември 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  25.11.2021  » Алисе Муртезова влиза в УС на Българска болнична асоциация

  Двама нови членове влизат в Управителния съвет на Българска болнична асоциация (ББА)

   Новите попълнения са Алисе Муртезова, административен директор на лечебни заведения „Медика" в Русе и доц. Цветелина Спиридонова, собственик и изпълнителен директор на МБАЛ „Хигия" и МБАЛ „Хигия-Север" – Пазарджик, информира Economy.bg


  Алисе Муртезова е административен директор на лечебни заведения „Медика". Тя има магистърски степени по „Здравен мениджмънт", „Международни финанси и международно търговско право" и „Национална сигурност".

  От 2010 г. до момента е председател на Общинския съвет на БЧК - Русе и член на Общото събрание на Националния съвет на БЧК. От ноември 2019 г. до април 2021 г. е заместник-председател на Комисия по здравеопазване и социална политика в Община Русе. Била е член на Комисията по здравеопазване в 45-тото Народното събрание.

  Доц. Цветелина Спиридонова, е завършила медицина в Медицинския университет в София с отличие, има докторска степен по хирургия. През 2002 г. печели първо място в националния конкурс за зачисляване по хирургия и започва специализацията си в УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ" в София. През 2008 г. става магистър в специалността

  „Обществено здраве и здравен мениджмънт" във Факултета по обществено здраве отново в Медицинския университет в София. От същата година е хирург в Клиниката по хирургия на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ". От 2009 г. е асистент по хирургия към МУ в София, а от 2015 г. – главен асистент.

  Специализирала е в Париж три години, има над 40 публикации в специализирани медицински издания, изнасяла е лекции на редица научни форуми у нас и в чужбина. Почетен член е на Българското хирургическо дружество и член на Немското хирургическо дружество, както и на Френската асоциация по естетично-пластична и реконструктивна хирургия (SOFCEP).

  Така след вписване в Търговския регистър

  официално членове на Управителния съвет са адвокат Свилена Димитрова, Андрей Марков, Алисе Муртезова, д-р Цветелина Спиридонова, Иван Тодоров, Елена Христева, д-р Михайл Зортев, д-р Красимира Ковачка и д-р Димитър Гугутков. И през следващия двегодишен мандат председател на ББА ще продължи да бъде адвокат Свилена Димитрова. Заместник-председатели на асоциацията са Андрей Марков, д-р Цветелина Спиридонова и Иван Тодоров. Членове на УС на ББА са Елена Христева, д-р Михайл Зортев, д-р Красимира Ковачка и д-р Димитър Гугутков.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    26.11.2021 - КИНОПРОГРАМА Cinema City Русе
  26 ноември - 12 декември

  всички интервюта  »