Сряда, 3 Юни 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  02.04.2020  » ВИТТЕ запазва персонала въпреки кризата

  Най-големият работодател в Русе запазва изцяло своя персонал, въпреки трудностите в извънредната ситуация. 

  Поради сложната глобална ситуация в Европа и Америка, много от клиентите на компанията – производители на автомобили, спират производството си, което довежда до намаляване поръчките за ВИТТЕ Аутомотив България.

  Компанията е принудена да забави темпото и да спре производството за 2 седмици.

  Компанията прави всичко възможно да запази капацитета си и възползвайки се от мерките на правителството ще запази персонала и капацитета, за да може да продължи темпото на развитие след отшумяване на кризата и възстановяване на пазарите през следващите седмици и месеци.

  Работният процес за производствените екипи е организиран така, че да се подсигури максимално време за социална изолзация, което включва за различните екипи различни времеви периоди.

  Възстановяването на нормалния ритъм на компанията зависи от продължителността на извънредното положение. Компанията ще възобнови работата си поетапно в седмица 15 и 16.

  Част от обръщението на д-р Христов (Управител на компанията) към служителите:

  „Изплащане на заплати, бонуси и ваучери за м. март и следващите месеци на годината. Първо искам да ви уверя, че първа грижа на ръководството на компанията е да осигури заплатите на своите служители в пълния им размер и на време, тъй като това е изключително важно за вашата сигурност и на вашите семейства. 

  Бих искал да ви гарантирам с пълната си отговорност на ваш ръководител и ваш колега, че осигуряването стабилността на компанията и вашата сигурност и безопасност е наша първа грижа. Бъдете сигурни, че вашата работа и заплати са гарантирани. Нямаме никакви намерения да съкращаваме персонал, а точно обратното - да ви запазим. Вие сте висококвалифицирани, отговорни и лоялни служители, с които постигнахме успеха на компанията досега".
  АРЕНА


  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »