Четвъртък, 28 Май 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  01.04.2020  » РТИК в подкрепа на малкия бизнес


  Letz Retail е проект, чиято основна цел е даването на отговор на предизвикателствата, с които се сблъскват много собственици на малки магазини, мениджъри и самостоятелно заети хора, когато става въпрос за привличане на потребители / посетителите в техните магазинчета. Предлагайки програма за обучение, проектът цели да предостави на целевата група нужните знания, умения и компетенции, за да подобрят бизнеса си, превръщайки го в устойчив и екологичен.

  Програмата за обучение предлага рамки за умения и компетентности, основаващи се на изследването и анализирането на успешното прилагане на съвместно създаване (co-creation), съвместен дизайн (co-design) и съвместна работа (co-working) в специфични среди и с цел да се отговори на конкретните предизвикателства. Във всички шест държави ще бъдат избрани казуси, които ще бъдат разгледани, като решения и нестандартните идеи, посочени в тях, ще послужат за пример за учащите.

  Освен това ще бъде проведено онлайн проучване със собствениците / мениджърите на посочените в казусите бизнеси, за да се добие информация от първа ръка относно наборът от основни умения свързани със съвместно създаване (co-creation), съвместен дизайн (co-design) и съвместна работа (co-working) и нужните компетенции. Цялата получена информация ще бъде представена на представители на целевите групи по проекта посредством диалози и работни срещи. По този начин, след подробен и щателен подход, ще бъде разработена рамката за умения и компетенции LETZ RETAIL и ще бъдат положени основите за определянето на целите на обучението и учебната програма. Въз основа на цялата получена информация ще бъде разработена и създадена онлайн среда за обучение.

  Letz Retail е проект, финансиран по програма Еразъм + и се реализира в шест европейски държави – Люксембург,Нидерландия, Испания, Кипър, България и Гърция. Проектът стартира на 1 октомври 2019 г. и ще завърши на 30 септември 2021 г.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »