Неделя, 5 Април 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  27.02.2020  » Произведени в Русе електромобили ще бъдат показани на Geneva International Motor Show

  Произведените в Русе електрическа триколка E-TUK Ruse 500 и автомобил за разходка на туристи L City Sun съвсем скоро ще возят туристи в Европа.


  Това съобщи създателят им им Росен Даскалов – собственик на компанията SIN Cars Industry, дизайнер и бивш автомобилен състезател. Уникалните за света електромобили ще бъдат представени на най-престижния автосалон в света – Geneva International Motor Show 2020, където ще бъдат демонстрирани последните новости в автомобилната индустрия от цял свят.. Премиерата на eлектрическите модели E-TUK Ruse 500 и L City Sun e на щанда на българската компания, която тази година се фокусира върху екологичните градски возила.

  Освен за разходки на туристи, на базата на многофункционалната платформа Sin Cars предлага и L City Utility, който е специално разработен за куриерски доставки и транспорт в големите градски центрове. Редица европейски компании вече проявяват интерес към sightseeing автомобилите, които предлагат 360 – градусова гледка. Триколката е разработена по поръчка на френската компания Mondial Tuk Tuk и ще бъде ексклузивно произвеждана за тях. В първата си година най-малко 50 от българските електрически триколки ще разхождат туристи из Европа.

  Автомобилът L City Sun  e първият в света с подобни размери и хомологация М1, предназначен за движение по пътищата и разработен предимно за превозване на туристи от и до хотели, разглеждане на градски забележителности или просто за разходка. L City Sun има 8 + 1 места и e единствен по рода си в света.

  В Женева SIN Cars Industry ще представи още модели от еко серията си – L CITY Utility 2020 в категория М1 – електромобил за превоз на пътници и товари, чиято основна функция е да зарежда и обслужва магазини, заведения и институции, които се намират в центровете на големите градове. Различните модификации варират от малки камиони за доставка до леки автомобили, а изцяло електрическият пробег е до 400 км.

  АРЕНА  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »