Неделя, 5 Април 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  21.02.2020  » Възможностите за бизнес с Индия ще се обсъждат в Русе


  Възможностите за бизнес партньорство и сътрудничество между община Русе, регионални компании, браншови организации и представители на бизнеса от Индия ще бъдат обсъдени по време на предстоящата регионална бизнес среща „Нови бизнес възможности между България и Индия в регион Русе“. Събитието ще се проведе на 28 февруари 2020 г. от 11:30 часа в хотел "Космополитан”. Почетен гост на срещата ще бъде посланикът на Република Индия в България, Н.Пр. г-жа Пуджа Капур.

  Бизнес срещата цели да събере на едно място представители на големи регионални компании в град Русе, които да се запознаят отблизо с възможностите за икономическо развитие и успешни бизнес инвестиции в дългосрочен план между България и Индия.

  По време на събитието ще бъдат дискутирани ползите от бизнес сътрудничеството между двете държави, както и добри практики и полезни съвети при стартиране на корпоративни начинания извън страната ни. Във фокуса на срещата ще бъдат възможностите за осъществяване на успешни бизнес партньорства и създаване на ползотворни контакти с водещи представители на индийски компании, привличането на чуждестранни сътрудници и реализирането на устойчиви бизнес инвестиции.

  Осъществяването на тези възможности би довело до икономическо развитие и откриване на нови работни места в Русе. В рамките на събитието ще бъдат представени основните специфики на бизнеса в региона и ще бъдат дискутирани възможностите за разгръщане потенциала на българските компании извън България.

  Събитието се организира от Индийско-българската бизнес камара със съдействието на Индийското посолство в България. В срещата ще вземат участие и висши представители на местната и регионалната власт в Русе.

  Основен приоритет на Индийско-българска бизнес камара е развитието на търговско-икономическите отношения между България и Индия в областта на информационните и комуникационни технологии, промишлеността, търговията и услугите, селското стопанство и други водещи сектори.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »