Сряда, 23 Септември 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  13.02.2020  » Журналист и ПР представя първа стихосбирка с кауза


  Дебютната стихосбирка "Слънцето в мен" ще представи тази вечер Мария Иванова – Богомила. Началото е от 18.00 часа в зала "Европа" на Доходно здание. Това е книга за мислите и душата, за любимите места и за хората, които ни очакват там.  Родени от непосрещнати изгреви и изпратени залези, стиховете тук са уютни като дом и топли като слънчев лъч. Книгата кани читателите на поетично пътешествие из спомените и мечтите. Там, където всеки от нас пази съкровените чувства, важните случки и безценните хора, които ни правят това, което сме.

  Мария Иванова е журналист и ПР с дългогодишен опит. Авторката приканва своите почитатели вместо цветя да дарят средства за лечението на Лидия Лечева – Господинова.

  Лидия е на 44 години.  Майка на 12 годишния Александър,  добър ученик и спортист, наследил амбицията и добротата на мама. Лидия е прекрасна съпруга, един всеотдаен, честен и трудолюбив човек. Чудесен  и отзивчив колега. Към всичко това можем да прибавим и борбена, защото от 18 години тя води битка за своя живот, бори се с коварната болест Множествена склероза. Автоимунно заболяване, което бавно и упорито я приковава в инвалидния стол.

  В България лечението все още не е одобрено за пациенти с множествена склероза и не се финансира от Здравната каса. Възможно е обаче лечение в Москва, което струва 45 000 евро, а с допълнителните разноски по пътуването и престоя там и задължителната последваща рехабилитация сумата, която е нужна, достига и дори надхвърля 50 000 евро.

  Всеки, който желае да помогне, може да го направи на банкова сметка в лева:

  IBAN: BG42 RZBB 9155 1011 3584 67

  BIC (SWIFT): RZBBBGSF

   банка Райфайзенбанк

  Титуляр: Лидия Лечева-Господинова
  Основание: Дарение

  PayPal: paypal.me/LidiyaGospodinova

  За повече информация: lecheva_lidia@hotmail.com        

  тел. 0878 905 482

  АРЕНА

   

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »