Понеделник, 3 Август 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  03.12.2019  » Посрещаме 2020 на площада с най-добрите родни диджеи

  Програмата на Коледно- новогодишния фестивал и тази година ще предложи пъстра палитра от събития за малки и големи. Киноманите ще бъдат изкушени от Кинопанорамата „Италия днес“, която ще предложи от 11-ти до 13-ти декември филми произведени през последните две години. Прожекциите са в зала „Европа“. Вокална група „Приста“ и съставите от Младежкия дом ще се изявят на 14-ти и 15-ти декември. „Приста“ ще пеят в зала „Слави Шкаров“, а съставите ще изпълнят пространствата в Мол Русе.

  Годишните награди на Община Русе в сферата на туризма „Дунавски Лимес 2019“ ще бъдат обявени в понеделник, 16-ти декември. По същото време в зала „Култура“ е концертът „Никога не е късно за Белканто“, както и концертът на Веселин Маринов пред Общината. Час по-късно в Доходното здание започва Коледният концерт на Биг Бенд Русе и приятели, с диригент Димчо Рубчев. Билети за него се продават на касата на Доходното здание. 

  В сряда, 18-ти декември, в зала „Европа“ ще звучат „Любими коледни песни“ в концерта на ДМХ „Свети Георги Победоносец“ с диригент Мина Влайкова. Отново състави от ОМД – Русе ще зарадват публиката с концерт „Коледни вълшебства“ на 20-ти декември в Доходното здание. По същото време в зала „Дунав“ ще се проведе Коледно надиграване с богата концертна и конкурсна програма, с участието на фолклорни състави и клубове. Отново в петък е и концертът на Тамбурашкия оркестър и ДВГ Слънце в зала „Европа“.

  „В очакване на Дядо Коледа“ е концерт – спектакъл на ОБДЦКИ, който ще се проведе в събота, 21 декември, в Доходното здание.  В зала „Европа“, в съботната вечер е  предвиден и Коледен концерт на Детско–девически хор Дунавски вълни при ОбДЦКИ.

  На 23 декември, на площада, от 12.00 часа, е традиционното коледуване с участието на коледарски групи от региона. В последния ден на годината, 31 декември, от 23.00 часа, пред Общината започва празничния концерт „Да посрещнем заедно Новата 2020 година“. Специални гости са Deep Zone Project.

  ПРОГРАМА

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »