Вторник, 4 Август 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  15.11.2019  » Красимир Георгиев гостува във Вечери за наивници

  Вечери за наивници се завръща със седмото си издание от поредицата отворени лекции.  Днес от 18.30 часа, Регионална библиотека „Любен Каравелов“ посреща „Спортистът“. Събитие, което събира на едно място две много вдъхновяващи имена от българската спортна сцена. Те ще разкажат на русенската публика за своят път, постижения и уроци – както професионални така и лични.

  Красимир Георгиев е ултрамаратонец, треньор и лектор. Страстта му по бягането започва, като обикновен порив да влезе във форма.  Постоянството и желанието за себеусъвършенстване обаче, го превръщат в един от най-вдъхновяващите ултрамаратонци днес. Красимир има зад гърба си 60 маратона и 30 ултрамаратона (над 100 км), един от които считан за най-тежкият в света – „Badwater“, в долината на смъртта в САЩ.  Освен, че постоянно предизвиква себе си, Красимир често участва в благотворителни инициативи и такива, които да мотивират хората да спортуват и живеят по-здравословно. Той пристига в Русе специално за участието си във Вечери за наивници и това е първото му посещение на малката Виена.

  Филип Виденов е едно от популярните баскетболни лица на България. Макар и роден в София, той завършва средното си образование в гимназията за Европейски езици „Св. Кирил Философ“ в Русе. Започва кариерата си като част от спортен клуб „Левски“, играе за Националният отбор по баскетбол,  участва в 3 европейски първенства и стига до титлата „Най-добър баскетболист на България“.  За спортните си успехи и предизвикателства предстои да разкаже в рамките на събитието.

  Вечери за наивници е поредица от събития, която се осъществява по програма „Знание и растеж“, реализирана от фондация „Русе – град на свободния дух“, с подкрепата на фондация „Еконт“. Организатори на събитието са гражданско сдружение „Градоред“ и клуб „Мечтание“, които всеки месец канят тематични гости, за да зарадват русенската публиката с изявени личности и техните истории и мотивации за успех.

  АРЕНА

   

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »