Понеделник, 13 Юли 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  07.11.2019  » 46 служители бяха наградени за празника на МВР


  Българската национална полиция чества своя професионален и патронен празник на 8 ноември – Деня на Свети Архангел Михаил, светецът, който символизира властта, реда и законността, царуването на истината, правдата и любовта. Тази година се навършват 140 години от създаването на първите полицейски структури в страната.

  Днес по традиция в навечерието на патронния празник на полицаите се състоя тържествено честване в сградата на ОДМВР – Русе. Бяха обявени имената на наградените служители от дирекцията. 

  Със заповед на директора на ОДМВ- Русе, за проявена бдителност, инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на поставените им задачи, както и във връзка с предстоящия утре професионален празник на българската полиция, са отличени общо 46 служители от различни подразделения.

  Директорът на ОДМВР-Русе старши комисар Теодор Атанасов отправи приветствие към всички служители. „Да бъдеш част от министерството на вътрешните работи, не е просто професионално решение. Да бъдеш част от МВР е мисия, която искрено осъзнаваш, като живееш с убеждението, че служиш на реда и закона, че с действията си полицейските служители често са във фокуса на общественото внимание, че осъзнато се лишаваш с част от личното си пространство“.

  Атанасов призова колегите си да продължават уверено по пътя на безкомпромисното противодействие срещу престъпността, в битката за ред и законност и да направят така, че полицията да бъде още по-ефективна и полезна за обществото. Той им пожела здраве и увереност, все повече успехи в служебен и личен план, а на техните близки търпение, за да ги подкрепят в нелеката, но отговорна професия. 

  Честванията завършиха с официална церемония пред сградата на ОДМВР – Русе, по време на която се поднесоха венци и цветя пред монумента „Признателност и слава“.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »