Понеделник, 3 Август 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  22.10.2019  » Отворена покана за проектни предложения Наследство


  Фондация „Пловдив 2019“ обявява отворена покана за проекти, която цели осигуряването на устойчиво развитие на културни инициативи и събития в град Пловдив, продължение на интензивната културна програма на Европейска столица на културата и предоставяне на възможност за разширяване на създадени партньорства, утвърждаване на генерирания културен потенциал и надграждане на придобития капацитет.

  Отворената покана е естествено продължение на основните цели в работата на фондация „Пловдив 2019“, а именно създаването на богат културен афиш, дългосрочното подобряване на културния климат в Пловдив, постигане на положителна промяна сред неговите жители, развиване на общуването помежду им и разширяване на културния периметър на града и на страната с отварянето към европейската и международна сцена.

  Настоящата отворена покана е валидна за реализация на проекти в периода 2020 - 2021 г. и е насочена към културни организации, независими куратори и артисти от България и чужбина. Предложения могат да изпращат както кандидати, които са имали вече селекциониран и осъществен проект в основната програма на Пловдив – ЕСК 2019 и които целят надграждане и устойчивост на реализираните проекти и партньорства, така и нови партньори, които досега не са имали одобрено предложение за програмата на Пловдив ЕСК 2019 и които с идеите си целят реализация на целите на инициативата ЕСК.

  * Общ бюджет на Фондация „Пловдив 2019“ за настоящата отворената покана: 3 000 000,00 лв.
  * Период на кандидатстване: от 21 октомври до 30 ноември 2019 г.
  * Период за реализация на проектите: от 1 февруари 2020 г. до 30 ноември 2021 г., като проектните предложения могат да предвиждат събития и в 2020 и в 2021 г.

  Пълната информация може да откриете тук: https://bit.ly/2N1YZG3
  За въпроси и детайли: legacy@plovidv2019.eu

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »