Петък, 19 Юли 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  08.07.2024  » Секс пред огледалото: 4 причини да го правите

  Филмите за възрастни са възбуждащи по дефиниция - всъщност за това са създадени. Но не всеки ще реши да направи еротично домашно видео със себе си в главната роля. Има обаче лесен начин да се погледнете отстрани по време на любовна игра - поставете огледало до леглото. И познайте какво? Това добавя много огън към една връзка! Няколко причини, поради които правенето на любов пред огледалото е добро за вас – и няколко съвета за невероятен секс.

      По-голям зрителен контакт


  Правейки любов пред огледалото, вие ще можете постоянно да виждате очите си и това ви сближава много, ще се съгласите. Да видите как вашият любим човек се възхищава на вас и вашето тяло, как очите му светят от страст - това е страхотно начало за нежен и страстен секс.

  Ако си позволите да стоите изправени и да се отпуснете, движейки се както тялото ви и партньорът ви искат, вие ще получите пълно осъзнаване един на друг и възможността да имате фантастичен оргазъм. Или две.

      Разберете границите на позволеното за вас и партньора ви

  Дори не знаем до каква степен можем да си позволим да бъдем игриви и чувствени. Но тук започва удоволствието от интимността.

  Например партньорът ви е седнал на ръба на леглото, с лице към огледалото – облегнете се на него отзад и притиснете тялото си плътно към неговото. Плъзнете ръцете си по тялото му, галете го където пожелаете. Докато и двамата се наслаждавате на зрелището, направете му толкова добро, че... Е, общо взето всички разбират. След това, разбира се, можете да размените местата.

      Естетическо удоволствие

  Наслаждаваме се на красиви еротични сцени във филмите. Но никой не ви притеснява да ги повтаряте – чувствено и бавно. Двойно удоволствие е да усещаме ръцете и тялото си и да виждаме колко е красиво.

  Пред огледалото повтаряйте любимите си любовни движения един с друг, но само с по-бавно темпо от обикновено.

      Игри на въображението

  Когато правите горещ секс под душа, погледнете се в огледалото в банята. Тъй като парата го замъглява, все още ще можете да видите очертанията и сенките си в отражението, което може да бъде много еротично. Просто оставете въображението си да се погрижи за останалото.

  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    30.06.2024 - ПО СЦЕНИТЕ НА РУСЕ - юли
  + СЦЕНА ПОД ЗВЕЗДИТЕ

  всички интервюта  »