Вторник, 23 Април 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  03.04.2024  » Най-лесният начин да съблазниш мъж

  Съблазняването е изкуство. Някои се раждат с дарба за това изкуство, други не, но винаги може да се научи. Психолозите са посочили най-лесния начин да съблазните мъж.

  Нашият вътрешен свят определя колко успешни сме в любовта. Мъжете обичат уверени жени, които знаят, че са способни на всичко. Затова трябва да намерите начин да преодолеете съмнението в себе си – веднага ще станете по-успешни с мъжете. И тогава техниката, описана по-долу, ще бъде още по-ефективна.

  Каква е същността на съблазняването "По-близо - по-далеч"

  Трябва да „играете“ с вашия мъж и да го накарате да мисли повече за вас. За да стане по-ясно, нека си спомним как всички се държим в детството. Ако дадете на дете играчка и след това веднага му я отнемете, то ще започне да плаче. Желанието да има играчката ще бъде над всичко.

  Изненадващо, точно същото се случва в любовта в зряла възраст. Ако мъжът разбере, че една жена го харесва и тя прояви симпатия към него, той ще е щастлив и доволен. Ако жената веднага изчезне и престане да бъде награда, мъжът ще иска да си я върне.

  Важният въпрос е колко дълго трябва да се прави това? Докато разберете, че мъжът е ваш. За някои веднъж е достатъчно, за други са необходими повече повторения.

  Друг важен въпрос е колко трябва да продължи „хладният“ период. Това зависи и от човека. Някои мъже започват да се паникьосват и се обаждат само след няколко часа, а други след няколко дни.

  Ако реакцията на вашето хладнокръвие е бурна, тогава можете да измъчвате мъжа за един ден. Ако той реагира слабо, тогава трябва да действате според ситуацията. Ако той реагира след два дни, тогава можете да останете в сянка за четири дни.

  Трябва да има и периоди на топлина и нежност, когато сте „добро момиче“.

  Как се чувства един мъж, когато го игнорирате?

  Когато го игнорирате, не отговаряте на съобщения по някаква основателна причина (винаги трябва да има причина), мъжът започва да мисли за вас, да се рови в себе си. Той търси отговори на въпросите: „Как да върна всичко към нормалното?“, „Какво да направя, за да имам отново вниманието й?“.

  Колкото по-дълго мъжът стои в такава люлееща се поза, толкова по-зависим става от вас. Много мъже знаят за този вид съблазняване. Те твърдят, че не им действа, но психолозите опровергават тези думи. Този метод винаги работи, ако се използва разумно и внимателно.

  Мъж, който се подлага на този вид съблазняване, се чувства доста странно. Бъдете внимателни, защото имате възможност да го отблъснете с поведението си. Необходимо е фино да усетите характера на този, когото харесвате, за да не прекалявате с дистанция и хладнокръвие.
  Какво да направите, ако вие самите станете жертва на подобно съблазняване?

  Това работи с всички - мъже и жени, при това еднакво добре. Ако внезапно половинката ви започне играе тази игра и вие разбирате това, но вече сте се привързали, тогава ще трябва да следвате някои важни правила.

  Не трябва да отговаряте със същото. Ако човек започне да ви обвързва по метода „По-близо - по-далеч“, е забранено да действате по същия начин с него, ако го забележите твърде късно. Освен това не трябва да започвате да обвързвате мъжа по този начин, ако вече сте напреднали във връзката си. Така той просто ще ви напусне.

  Преминете към нещо интересно - общуване с приятели, хобита, изграждане на кариера. Постепенно нещата между вас ще се нормализират. Поне така казват психолозите, а все пак те са специалистите, нали?

  Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.
  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »