Вторник, 23 Април 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  19.02.2024  » Много мъже са самотни. А има толкова много свободни дами

  Много мъже са самотни. А има толкова много свободни дами, които заслужават внимание! Проблемът се свежда до друго - как да заинтригувате жената, по която копнеете? Изпитвате ли трудности в общуването с противоположния пол?

  Успехът с определена жена се влияе от много фактори. И най-малката грешка може завинаги да затвори пътя към сърцето ѝ.

  Какво е най-важното нещо, когато общувате с жена?

  Пари, статус, огромни бицепси? Не, разбира се! Самоувереността е всичко. Самоувереният мъж знае какво иска, всичките му действия са обмислени и балансирани, следователно винаги се движи към целта си. И я постига.

  С кого мислите една жена ще избере да общува– с някой тих и скромен или с мъж със самочувствие? Очевидно ще предпочете второто. Самоувереният мъж винаги ще може да овладее ситуацията, той блести в светлината на прожекторите, затова и жените подсъзнателно са адски привлечени от него.

  Но, както винаги, съществува и обратна страна на монетата. Трябва да има линия, която не бива да се прекрачва. Трябва да умеете да почувствате ситуацията и едновременно с това да не прекалявате - самонадеяността е лош спътник и ще ви навлече само неприятности. А жената може и напълно да загуби желание да общува с вас.

  Какво не е наред с мен?

  Защо добрите, според майките им, момчета биват отхвърляни? Отговорът може да различен – например, ако мъжът си позволява твърде много, ако има глупава прическа, странен смях, ако не умее да общува с момичета, ако говори на „хей, ти“ – това са само нищожна част от женските аргументи, които могат да бъдат дочути по въпроса.

  Всъщност, истината е, че жените могат да си затворят очите за някои дребни недостатъци, но има неща, които ги вбесяват. Всичко опира до самите мъже, разбира се. Често мнозина не се грижат за себе си, за речта и маниерите си. Когато човек не мисли какво говори и някак си все влиза в диалог не на място, нищо добро няма да излезе от това. Затова контролът на речта е абсолютно задължителен, както и на облеклото, прическата, личната хигиена и маниери. След като изпълни поне половината от тези изисквания, мъжът вече минава на друго ниво – той става по-добър от повечето.

  Тяло като на Арни

  Способността да говориш красиво и да се държиш правилно не е панацея. Няма да направи истински рицар от мъжа … поне в нашия свят. Друг важен аспект е физическата форма. Кой не харесва атлетичните мъже? Логично е, че всички момичета предпочитат „плочки“, а не висящ бирен корем. Е, има и изключения. Но това е друга история.

  По принцип никой не изисква от мъжа тяло като на културист, но трябва да поддържате форма. Първо, това е полезно за вас самите. Второ, привлича противоположния пол като магнит.
  Всеки е господар на собственото си щастие

  Да си привлекателен за жените е нормално и естествено, но понякога се оказва трудно. Има много причини за това - както физически, така и психически. Да чакаш любовта да те споходи сама не е добра идея, защото жените не са склонни първи да правят крачка. Но с правилния подход и минимални усилия можете значително да увеличите шансовете си за незабравима среща и последващо щастливо развитие на обстоятелствата.

  Горе главата, мъже! Можете го. И още как.

  Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.
  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »