Събота, 15 Юни 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  20.11.2023  » Това са най-трудните за обичане зодии

  Когато сърцето ви подскаже кой е правилният човек за вас, едва ли астрологията и нещо друго би ви спряло. И все пак има някои представители на зодиака, които могат да направят една връзка истинско предизвикателство за тяхната половинка.

  Това не значи, че те не са достойни за обичане и отношенията с тях ще бъде катастрофа – напротив. Когато успеете да преодолеете техните бариери и свикнете с особения им характер, ви очаква истинско щастие и споделеност. Просто трябва да им простите за дразнещите малки качества, с които понякога ви озадачават и дори огорчават.

  Ето и кои са четирите зодии, чиито представители са най-трудни за обичане, но напълно заслужават усилията и търпението:

  Дева: Независимият знак

  От всички зодии Девите най-много държат на своята независимост. Те умеят чудесно да се справят сами и се стремят да живеят според своите условия и разбирания. Нямат нужда и желание да зависят от другите. Затова може да се окаже трудно да стигнете до тях през всички прегради, които поставят.

  Скорпион: Обърканият знак

  Скорпионите са изключително чувствителни и имат нужда от емоционална стабилност, което може да е изтощаващо за тяхната половинка. Освен това са склонни да се затварят в себе си и да проявяват особено твърдоглавие, когато имат мнение за нещо. Тяхната упоритост и самостоятелност може да се окаже истинско предизвикателство за партньора им.

  Стрелец: Бягащият от обвързване знак

  Стрелецът е един от най-свободолюбивите знаци и може да се каже, че се ужасява от идеята за зависимост и обвързване. Особено непредсказуем, от Стрелеца може да се очаква всичко, дори да охладнее внезапно към любимия си човек. Изключително трудно е да се обвържете с представител на тази зодия в дългосрочна връзка.

  Водолей: Знакът, който не иска да бъде уязвим

  Водолеите са много горди и самостоятелни хора и не искат да изглеждат раними пред другите, дори да става въпрос за най-близкия им човек. Добре осъзнавайки факта, че любовта ще ги направи слаби и уязвими, те се опитват да останат максимално сдържани и може да се окаже голямо предизвикателство да ги накарате да разкрият душата си пред вас, пише edna.bg.
  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »