Събота, 15 Юни 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  29.05.2023  » Защо хората правят секс твърде рано?
  Филмите овластяват приказната версия за бързия секс – жената среща мъж, правят секс на първа среща, после нещо се случва, което ги разделя, и към края на филма мъжът се връща отново при своето момиче. В тези романтични филми сексът за една нощ се превръща в истинска връзка. А зрителите приемат фантазията, че прибързаният секс не разваля отношенията, когато реалният живот постоянно доказва точно обратното, пише bulnews.bg.


  Да, възможно е да правите секс с мъж твърде рано и това да се превърне в трайна връзка. Но това често е изключение. Да правиш секс твърде рано и да се надяваш, че ще доведе до сериозен ангажимент, е размяна на краткосрочни желания с дългосрочни желания.

  Когато човек действа според биологичния си порив и го възприема като любов, ще се появят чувства на съмнение и объркване. Може да се запитате: "Правилно ли постъпих?" или „Накъде вървят нещата с този човек?“

  Защо хората правят секс твърде рано?

  Ако сте попаднали в лепкавия капан да спите с някого твърде рано, дори да знаете, че това не е във ваш интерес, може да е било поради една от следните причини:
  1. Отдали сте на момента.
  2. Сбъркали сте сексуалната химия за нещо повече.
  3. Жадували сте за интимност.
  4. Търсили сте потвърждение за това, че все още ставате след раздяла или сух период.
  5. Опитвали сте се да използвате секса като коз.
  6. Чувствали сте се притиснати и сте искали да угодите на мъжа.
  7. Вярвали сте, че може да имате връзка без никакви ограничения, но по-късно сте осъзнали, че наистина искате отдадена връзка.
  8. Мислили сте, че сте изключение от правилото.

  Какво може да направите, за да запазите интереса на мъжа, вместо да правите секс?

  Не позволявайте на мъж, който просто иска да прави секс с вас, да ви притиска да спите с него без вие да сте готови за това. Тази подбуда не го прави лош човек - той просто е мъж и много жени са му позволили да стане на неговото. Не бъдете като тях.

  Не бъдете жена, която прави секс с мъж, мислейки, че физическата близост ще задържи интереса му. Повечето мъже търсят секс за незабавно физическо удовлетворение. Вие задайте темпото, като правите секс само когато се чувствате комфортно и сте готови. Определянето на темпото не е свързано с игра на игри. Става дума за това да знаете какво искате (т.е. истинска връзка), след това да се държите и действате по начини, които съответстват на това, което желаете. Ако има мъж, от когото се интересувате, нека той ви поухажва поне малко.

  Отделете време да се опознаете.
  Открийте какви са неговите ценности, какви отношения има със семейството и приятелите си, как гледа на работата, живота и света, защо предишните му връзки са приключили...

  Оставете го да научи кои сте и вие, с какво се занимавате, какво обичате и какво е най-важно за вас.
  Ако мъжът почне да губи интерес, защото все не правите секс, когато той го иска, той определено не е правилният за вас. Класният мъж, който наистина ви харесва, ще уважи вашите желания и ще се движи с вашето темпо.

  Колко време трябва да чакате, за да правите секс?

  Еднозначен отговор не съществува. Въпреки това има признаци, които сочат идеалното време за секс с потенциален партньор.
  1. Свързвате се на много нива.
  2. Чувствате се добре със себе си, когато сте около него.
  3. Харесвате кой е той.
  4. Уважавате го.
  5. Той се отнася към вас с уважение.
  6. Той прави това, което казва, че ще направи.
  7. Той не прави секс с никой друг.
  8. И двамата искате едно и също от връзката.
  9. Той е от типа мъже, с които може да видите да сте в истинска връзка.
  10. Сексът се усеща като следващата естествено стъпка на вашите отношения.
  11. Ако правите секс, няма да съжалявате.

  Твърде ранният секс разваля ли връзките?

  Не е задължително, но в крайна сметка, твърде ранният секс рядко превръща срещите между чаршафите във връзка. Изпращайте правилните сигнали на мъжете, с които излизате, като забавяте нещата, докато научите, че сте наистина съвместими. Когато времето е подходящо, сексът, който правите, ще бъде смислен и по-пълноценен на различни нива.
  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »