Четвъртък, 1 Юни 2023
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  22.05.2023  » Какво показва любовният сън?
  Сънищата ни отразяват грижите от живота ни, а това напълно естествено включва и любовния. Каква точно?


  Отговорите идват от писателката Кели Съливан Уолдън и психологът Трейси Щайн. Щайн казва, че ако имате повтарящи се сънища за един човек, трябва да си запишете това, което си спомняте от съня, пише „Елит дейли“. Обърнете внимание и на темата на съня. Дали е романтична, приятелска или изпълнена с напрежение. „Това може да ви „каже“ много за това, което чувствате към този човек. Може би подсъзнателно искате да сте по-близки“, казва Щайн.

  „За повечето хора в основата на всичко, което правим, казваме, мечтаем, е сърцето – начин да се свържем по-силно с другите“, казва Уолдън, цитирана от „Телеграф“. Тя също обяснява, че когато почувствате копнеж за еротичната връзка, която се е състояла в съня ви, това може да означава, че събуждате „страстен аспект на себе си, който все още не е изпълнен“. Тези видове сънища може да ви накарат да се запитате как можете да удовлетворите това желание с партньора си в реалния свят. Дали човекът, когото сънувате, е вашата „сродна душа“? Не е задължително. Щайн казва, че някой може да се появи в сънищата ни по много причини и е от съществено значение да вземем предвид нашите лични нужди, желания и страхове.

  „Сънищата със сигурност могат да ви насочат към информация, към нещо, което иначе не забелязвате, докато сте будни. Струва си да обърнете внимание, ако някой продължава да изскача в съня ви. Това със сигурност означава нещо. Какво? Просто трябва да видите какво предизвиква у вас този човек в будно състояние – като емоция. И така ще разберете.“

  Ако в момента сте във връзка и сънувате как сключвате брак с партньора си, това „може да ви подготви психологически – да осъзнаете какво означава да бъдете ангажирани и да си отговорите на въпроса – това ли искам наистина,“ казва Уолдън.
  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »