Събота, 1 Април 2023
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  13.03.2023  » Арнолд Шварценегер се присъединява към Аватар 4

  Той е бил Терминатор, бил е губернатор, а сега очевидно ще бъде На'винатор?

  Е, не знаем какво ще бъде истинското му име, но сигурни и доказани източници на „Giant Freakin Robot“ предадоха, че Арнолд Шварценегер е подписал договор с актьорския състав на "Аватар 4" като един от На‘ви. Филмът ще отбележи първия път, когато Шварценегер се появява в игрален филм, режисиран от Джеймс Камерън, след "Истински лъжи" от 1994 г.

  Когато "Аватар 4" излезе по кината през 2026 г., Шварценегер ще бъде на 79 години и - макар че без съмнение ще бъде един от последните 79-годишни, с които искате да се забърквате - физически просто няма да е същият човек, когото продуцентите наемаха да си сваля ризата за екшъни. Разбира се, с дигиталната магия, която Джеймс Камерън прави във филмите за Аватар, няма да има значение как изглежда той.

  И Шварценегер, и Джеймс Камерън са неразделна част от първоначалната стремителна кариера на другия. Като съсценарист и режисьор на променящия играта и наистина култов "Терминатор", Камерън дава на Шварценегер ролята, която прави кариерата му, режисира последвалия през 1991 г. "Терминатор: Денят на страшния съд" и продължава да участва като продуцент във всички останали филми на актьора, включително и в последния - "Терминатор: Мрачна съдба“ от 2019 г.

  През май Шварценегер ще се присъедини към Моника Барбаро в шпионския сериал FUBAR по Netflix. След това идва и отдавна подготвяния филм "Тризнаци", продължение на класиката "Близнаци" от 1988 г., за който се съобщава, че ще добави Трейси Морган към набора от братя и сестри.

  Първоначално Еди Мърфи щеше да участва в главната роля, но през септември 2021 г. Deadline съобщи, че Морган го е заменил в ролята.
  АРЕНА

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    17.03.2023 - ПРОГРАМА НА МАРТЕНСКИ МУЗИКАЛНИ ДНИ 2023
  ОСНОВНИ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪБИТИЯ

  всички интервюта  »