Събота, 1 Април 2023
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  13.03.2023  » Как да разпознаем негативните и токсични хора?

  В живота винаги има добри и лоши моменти. Позитивният човек винаги мисли, че "и това ще мине" и че "и утре е друг ден". Как да разпознаем негативните хора в живота си? Какви са предупредителните знаци, че те са сред вас?

  7 ясни знака ще ви помогнат да разпознаете негативните хора в живота си:

  1. Винаги се тревожат

  Негативните хора процъфтяват в тревогите. Те винаги предвиждат, че нещо ще се обърка, дори когато нещата вървят добре за тях.

  2. Те са песимисти

  Никога не могат да видят светлата страна на живота. Дори и при малки проблеми си мислят за най-лошото. Независимо дали става въпрос за пътния трафик или за храната в ресторанта, те винаги са настроени зле. Нищо не може да предизвика усмивка на лицето им. Негативните хора рядко си представят щастлив изход или чудесен резултат. Винаги са убедени, че всичко ще се обърка.

  3. Те се оплакват много

  Негативните хора са постоянни мрънкачи. Те се оплакват много и по този начин си навличат много неприятности. Имат вътрешно убеждение, че целият свят е против тях. Могат да се оплакват от редица проблеми - от времето, домашната помощ, работното място до цените на лука и доматите.

  4. Колебаят се да експериментират

  Негативните хора никога не излизат от зоната си на комфорт. Те не могат да се изправят пред възможността за повече страх, дискомфорт, предизвикателства или провал. Ето защо никога не са в състояние да изпробват нови преживявания и като цяло са попаднали в една сива и скучна зона.

  5. Те са с ниски постижения

  Липсата на успех може да се дължи на много фактори, но негативизмът е основната причина. Негативните хора обикновено смятат, че не са достатъчно умни, достатъчно атлетични или достатъчно добри. Но истинската заплаха за техния успех е, че емоционалната им интелигентност е осакатена от често критичното им негативно отношение, пише woman.bg. Бъдещето не ги вълнува. Те почти не говорят за осъществяване на промяна, защото не гледат отвъд своето нещастие. Подходът им към живота може да се опише най-добре като "заседнали в тъмен тунел".

  6. Те са енергийни вампири

  Негативните хора изсмукват цялата ви енергия. Оставят ви емоционално и физически изтощени. Просто са неспособни да създадат позитивизъм около себе си. Ако сте с тях, ще бъдете постоянно уморени, напрегнати и лишени от всякакви положителни емоции.

  7. Имат ограничен житейски опит

  Негативният човек трудно ще разпознае радостта, страстта, красотата и вълнението. Това не са емоции или чувства, които те редовно изпитват. За съжаление трудно поглеждат към по-светлата, щастлива страна на живота.
  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    17.03.2023 - ПРОГРАМА НА МАРТЕНСКИ МУЗИКАЛНИ ДНИ 2023
  ОСНОВНИ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪБИТИЯ

  всички интервюта  »