Вторник, 23 Април 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  23.01.2023  » Грешките на жените в леглото

  Когато мъжът е гол, а жената не спира да се кикоти

  Може да ви изненада, но голият мъж е напълно лишен от чувство за хумор. Затова всяка една неуместна шега или подигравка може да бъде краят не само на романтичната нощ, но и на връзката въобще. Особено, ако не успеете да устоите и да не се засмеете на тялото, движенията, темпото, желанията и интимните умения на партньора.

  Уличаващи смучки и ухапвания

  Страстта си е страст, но малко мъже мечтаят всички да знаят детайли от романтичната им нощ. Смучки, издраскани гръбчета, следи от ухапвания по тялото на мъжа – тези неща не са желателни. Някой няма нищо против, но друг ще го приеме като опит да бъде „присвоен“ и да му се лепне етикет на кого принадлежи. В леглото също има норми и подобни „прояви на любов“ не са включени в тях.

  Мис "Далеч от идеала"

  Мъжете, особено в спалнята, се дразнят от загрижеността на жените за собствената им фигура. Ако постоянно заемате поза, в която да се стремите да прикривате несъвършенствата си, мъжът ще изпита истинска досада. Любовница, която игнорира процеса, защото мисли за това как изглеждат гърдите ѝ в тази поза, е нещо, по което едва ли някой си пада. Успокойте се, ако мъжът е с вас, той ви иска, а щом ви иска, тогава не му пука, че коремът ви изпъква малко. Или много. Разликата е никаква. Само в очите на жените не е.

  "Снежната кралица"

  Недостъпността разпалва страстта само в началото на връзката, а когато става въпрос за практика, важно е мъжът да види целия ви опит, иначе защо сте заедно? Не се притеснявайте да покажете страстта си – това възбужда.

  Дива страст, но … твърде много

  Това, което изглежда страхотно на екрана, може да е смешно в реалния живот. Не преувеличавайте актьорските си умения: престорената страст е по-лоша от естественото безразличие.

  Бъбренето нон стоп

  Когато мъжът обича една жена, той се концентрира само върху любовта си, разговорите го разсейват и пречат. Това не е каприз, а проста физиология: лимбичната система е отговорна за възбудата, а предната част на мозъка е отговорна за речевите центрове. Леките стонове - вълнуват, въпросите - нервират. Мълчанието в този случай е истинско злато.

  Стоенето като … дърво

  Много жени са сигурни, че инициативата трябва да идва изключително от мъжа. Но всеки господин тайничко се надява на ентусиазма на любовницата си. Женското желание е мощно оръжие, което не бива да се пренебрегва.

  Сравненията са табу

  Защо жените смятат, че мъжът иска да чуе, че се целува по-добре от бившия им, че е много по-романтичен от по-бившия и много по-опитен от по-по-бившия? Разбира се, той разбира, че не сте расли в манастир, но няма абсолютно никаква нужда да му натяквате за всички, с които сте били преди това. И най-вече да го сравнявате с бивши любовници.

  Автор: Лора Костова, happy-woman.bg
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »