Събота, 21 Май 2022
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  17.01.2022  » Какъв човек сте според годината на раждане

  Рождената ви дата определя това какви хора сме. В нумерологията обаче всяка цифра има специално значение и може да разкрие много неща за нас и бъдещето ни. От jenata.blitz.bg предлагат една малко по различна интерпретация. Най-важна е последната цифра от годината ви на раждане.


  В китайската астрология има 5 елемента – метал, вода, дърво, огън и земя.За да определите елемента на годината си на раждане, просто трябва да погледнете последната цифра от нея (например през родените през 1988 година е 8).

  Елементът на годината говори много за вашите личностни черти и нагласи.

  0 и 1 – Метал

  Хората, родени под металния елемент се смятат за много силни, упорити и фокусирани към крайните си цели. Те са готови на всичко, за да постигнат желаното. Те са работохолици и самотници. Имат необходимост от контрол, притежават строг характер.

  2 и 3 – Вода

  Хората, родени с този елемент, са много чувствителни, нежни, деликатни и съпричастни. В живота за тях най-важно е семейството и близостта с други хора. Не понасят самотата. Характеризират се с много силна интуиция и аристократична душа. Те са творчески личности и много им прилягат професии, свързани с въображението.

  4 и 5 – Дърво

  Хората, родени с този елемент, са си самодостатъчни, много трудолюбиви и добре организирани. Те са пунктуални, не закъсняват за срещи и винаги спазват крайните срокове. Те имат нужда да пътуват. Обикновено са доста ексцентрични.

  6 и 7 – Огън

  Хората, родени в тази стихия, са много спонтанни, жестоки и безстрашни. Те импулсивно взимат решения и могат за секунди да преобърнат напълно живота си. Трудно пускат корени и непрестанно търсят своето си място. Обикновено са много ентусиазирани във всичко, с което се захванат.

  8 и 9 – Земя

  Тези хора са много интелигентни, аналитични и прями. Не се справят с манипулацията. Много са честни и винаги подхождат с такт към останалите.

  АРЕНА

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »