Петък, 19 Август 2022
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  11.01.2022  » Най-мързеливите зодии


  На всеки човек от време на време му се налага да се бори с мързела. Някои се справят с това предизвикателство, други - не. Астролозите ще ви помогнат да разберете кой от представителите на зодиакалния кръг е най-мързеливият. Не се обиждайте, ако намерите своя знак в този звезден парад: не забравяйте, че няма мързеливи хора, има грешно мотивирани хора, пише actualno.com.

  Ето как астролозите подреждат най-големите мързеливци сред зодиакалните знаци:

  1. Телец

  Телецът води в класацията за мързеливи хора. Представителите на този знак не са против да лежат в леглото по цял ден, да правят приятни неща и да мислят за живота. Телецът обаче много добре разбира, че всички удоволствия трябва да бъдат платени, следователно, преди да си позволят такъв луксозен живот, те работят неуморно. Така Телецът става мързелив, когато нищо не застрашава парите и благосъстоянието му и до този момент те действат целенасочено и упорито.

  2. Лъв

  Лъвът е цар и като всеки представител на царското съсловие трябва да наблюдава как поданиците му правят всичко за него. Лъвовете са против всичко, което е свързано с рутината, но най-вече мразят да правят нещо сами. Лъвовете, обаче, не могат да се нарекат напълно мързеливи хора. Лъвовете са много лесни за командване, защото винаги знаят какво да правят и как. Мързелът им е по-скоро умение, от което се нуждае лидерът, един вид цел в живота. Съгласете се, вие също трябва да можете да ръководите.

  3. Рак

  Рак - знакът е доста бавен, той няма да направи нещо, ако това не му доставя емоционално удовлетворение. В резултат на това представителите на този знак често са твърде мързеливи да правят нещо, особено домакински и други домакински задължения. Но Раците са по-добри от мнозина в работата, която им харесва и в която могат да разкрият своите таланти.

  4. Везни

  Везните са Знак, който е под егидата на Венера, планетата на любовта и красотата. Това не е много мобилен знак, който предпочита да действа заедно с някого. Астролозите наричат ​​Везните мързеливи, защото преди да започнат нещо, тези хора трябва да претеглят плюсовете и минусите, да се отърват от съмненията и комплексите, да се консултират с близки, след което да планират всичко отново и да се консултират отново. Като цяло не е трудно да се оправи ситуацията - Везните просто се нуждаят от човек, който да ги отблъсне от дивана към нови приключения.

  5. Риби

  Рибите са много хитри представители на зодиакалния кръг, криейки мързела си зад имитация на някаква важна дейност. Те могат да направят нещо много дълго време, но това е само прикритие: резултат от такава работа няма да има. Освен това, много Риби витаят в облаците и понякога заменят реалните действия с фантазии. Да, Рибите имат много малко ентусиазъм, те са меланхолични, бавни и предпочитат да вървят по течението, но това е повече плюс, отколкото минус. Ако Рибите са мързеливи, това означава, че те набират сила и енергия преди грандиозни постижения.

  fakti.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »