Петък, 19 Август 2022
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  11.01.2022  » Пробвайте тези 5 еротични игри


  Еротичните игри за двойки стават все по-популярни. Лора Костова от сайта happy-woman.bg представя някои от тях, за да ви вдъхнови за нови интимни забавления.

  Стрийп покер

  Стрийп покерът, разбира се, е класическа еротична игра за двойки. Но не всеки харесва покера и знае правилата. Ако участниците са в настроение за забавление, ако са изпълнени с емоции, това определено ще „вдигне градуса“ на вечерта. Дрехите на участниците могат да бъдат поставени на масата като залог или пък губещият да премахне една част от тях. Друг вариант е победителят да реши кой участник ще се съблече. И разбира се, можете да изберете да играете и друга игра на карти. Само трябва да е някоя, която се играе бързо. Обикновено никой не харесва излишното проточване.

  Шише

  Тази игра е позната на всички предимно от ученическите дни. Играехме на шише, за да получим целувка от мечтания човек. Но в еротична игра за двойки е позволено повече. Принципът е същият - сядате в кръг и оставяте малко място в средата за празна бутилка. След това първият участник задава еротичен въпрос и завърта бутилката. Този, към който сочи гърлото на бутилката, трябва да отговори на въпроса. Ако той или тя не желае да направи това, тогава той или тя ще трябва да съблече част от облеклото си.

  Истина или събличане

  Тази игра също се основава на въпроси и отговори: единият пита, другият отговаря. Но тук самият питащ може да избере човека, който да отговори на въпроса. Ако не иска да даде отговор, трябва да съблече дреха. Фактът, че питащият може да избере самия човек, предоставя интересни възможности. Например, ако момчетата изберат едно и също момиче да отговаря, играчите ще имат възможност да научат много неща за нея или да я съблекат.

  Игри със зарове

  Игрите със зарове в еротичния си вариант също са много популярни. За тях бяха специално създадени кубчета с думите "врат", "гърди", "ръка" и т.н. Върху втората група кубчета са написани думи, които подсказват действие: облизване, целувка и други подобни. Играчът хвърля двата зара и изпълнява задачата. Ако играете двама, ясно е кой какво трябва да прави. Но ако сте повече, тогава можете да вземете обикновен зар и в зависимост от това дали е хвърлено четно или нечетно число, играта следва своя ход. С напредването си играта става все по-гореща и смела. И е много вълнуваща за всички участващи.

  Сляпа крава

  Сляпата крава също може да бъде много еротична игра. Участникът е със завързани очи и трябва, например, да докосне партньора си сред всички участници. Тази игра е чудесна за забавление на повече от една двойка. Може и да се играе по-дискретно, например, разпознаване на партньор само по лицето, ръцете или горната част на тялото. Всеки, който е играл тази игра, знае, че дамите много обичат да показват смелост и да действат по- агресивно. Някои прокарват ръка между краката, защото вярват, че именно на това място е най-лесно да разпознаят партньора. И разбира се, винаги можете да ограничите играта само до определени части от тялото.

  АРЕНА

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »