Събота, 27 Ноември 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  22.11.2021  » Кога се будим през нощта?


  Нормално е да се разбудим по някое време през нощта. Ако обаче това стане системно и сте забелязали, че се събуждате все между един и същи час, може би означава нещо конкретно, пише actualno.com. Както знаем, мозъкът не е изследван изцяло. От друга страна, смята се, че в тялото ни има канали, по които енергията циркулира в него и в определен час се активира определен канал. Нека видим какво значи събуждането между едни и същи часове на нощта.

  Събуждане между 21:00 и 23:00

  Обикновено тогава си лягаме. Всеки е изморен от дългия ден и многото ангажименти, които е свършил. Точно тогава ни обхващат и мислите за изминалия ден, за планиране на следващия, който не се очертава да бъде по-лек. Каналът, свързан с това време, се нарича Тройна горелка и се занимава с естествените функции на тялото. Той управлява активната енергия. Ако се събуждате или трудно заспивате по това време, имате засилена тревожност. Добра практика е медитацията, техники на дишане и положителни емоции.

  Събуждане между 23:00 и 01:00

  Тогава обикновено вече сънуваме. Някои хора обаче заспиват по-трудно или се събуждат по това време. Каналът, който се активира по това време, е този на жлъчния мехур. Свързан с главоболие. Освен това, събуждането може да значи, че сте твърде гневни. Трябва да се освободите от това усещане като приемете решенията и себе си. Душът преди лягане ще ви помогне.

  Събуждане между 01:00 и 03:00

  Вероятно изпитвате силна омраза към някого, ако се събуждате тогава. Възможна е дори ненавист към себе си. Тук се активира чернодробният канал. Може да е знак и за проблеми с черния дроб или стомаха, артрит или сексуални проблеми. Освободете се от омразата чрез медитация и постигане на вътрешна хармония.

  Събуждане между 03:00 и 05:00

  Тогава е време за най-дълбокия и качествен сън. Това е и най-мистичното време, по което се случва чудеса, сбъдват се желания и манифестации. Може да усещате странни влияния и енергия по това време. Каналът, който се активира, е този на белия дроб. Може да значи, че усещате липса на свобода, че нещо ви ограничава и това ви кара да сте тревожни. Опитайте да разгадаете този страх и да го преодолеете с молитва и благодарност към ангелите-пазители, които бдят над вас.

  Събуждане между 05:00 и 07:00

  Започвате да се разбуждате, подготвяйки се за новия ден. Може да е индикатор за проблеми с дебелото черво като запек, алергия или хемороиди. Този канал е свързан с пречистването на организма от токсини. Какво не пускате да си отиде? Опитайте да се успокои с чаша топъл, ароматен чай от билки.

  fakti.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    26.11.2021 - КИНОПРОГРАМА Cinema City Русе
  26 ноември - 12 декември

  всички интервюта  »