Вторник, 9 Март 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  22.02.2021  » Финансови изненади за 3 зодии през март


  Началото на пролетта, според астролозите, е специална точка във времето, тъй като представителите на много от зодиакалните знаци ще се сблъскат с редица промени в живота си. За някои обаче те ще са повече от обещаващи, пише jenata.blitz.bg.

  Специалистите казват, че месец март е изключително подходящ за нови начинания, парични операции и придобивки. Три зодии ще се радват на приказен финансов късмет, а джобовете им ще се пръскат от пари.

  Те ще успеят с лекота да умножат парите си, стига да не лежат на стари лаври. Тези представители на зодиака е редно да продължат с упоритост да преследват мечтите си, а съдбата ще ги изненада подобаващо.

  Ето ги и тях:

  Скорпион

  Март е идеалният момент за установяване на нови бизнес контакти и овладяване на професионални умения. Хората със собствен бизнес ще получат изгодни оферти от партньори, а обикновените служители ще могат да стартират нов проект.

  Всички ваши начинания ще ви донесат значителна финансова печалба. Тя ще бъде неочаквана, но в никакъв случай незаслужена.

  Стрелец

  Месец март ще бъде знаков за професионалната сфера. Астролозите препоръчват да покажете решителност, хладнокръвие и професионализъм, за да се постигнете целите, които сте си поставили.

  Резултатите ще бъдат впечатляващи, включително от финансова гледна точка.

  През март е важно да поддържате приятелски отношения с всички, тъй като разногласията могат да навредят както на отношенията в колектива, така и в семейството.

  Водолей

  Доброто здраве и жизнеността, с които Водолеят може да се похвали през март, ще му помогнат да покори и най-трудните върхове в кариерата.

  На работното място ви очаква голям късмет. Проектът, с който се занимавате от дълго време, най-накрая ще бъде осъществен и ще започне да дава отлични плодове, което силно ще зарадва шефовете ви.

  Чака ви голяма премия и нови перспективи на работното място.

  fakti.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »