Четвъртък, 4 Март 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  25.01.2021  » 6-те най-популярни секс рекорда


  Докато едни правят секс по любов и за удоволствие, други се стремят просто да подобряват рекорди на Гинес. Вижте 6-те секс рекорда, които са подбрали dnesplus.bg:

  Най-голям пенис

  Американецът Джон Фалкон държи този рекорд. 39-годишният мъж от Ню Йорк има най-внушителния и голям пенис в света. В спокойно състояние членът му е 24см, а по време на ерекция достига до 34см и диаметър 16 см. Въпреки дарбата, която силно впечатлява жените, той споделя, че повече от 10 години не може да си намери приятелка.

  Най-силна вагина

  Този рекорд е на рускинята Татяна Кожевникова. Колкото и странно да е, тази жена може да повдигне с лекота 14 кг с вагиналните си мускули. Самата тя споделя, че ако правите вагинални упражнения по 5 минути всеки ден, в продължение на 15 години, ще имате нейната сила.

  Най-продължителна мастурбация (при жените)

  Победителка в тази категория е 28-годишната американка Кети Кет. През 2008 г. тя печели състезание по Световна мастурбация в Сан Франциско. Тя не се занимава с нищо друго, освен със собственото си удоволствие. Споделя, че си помага единствено с вибратори и изпитва поне по един оргазъм на всеки час.

  Най-продължителна мастурбация (при мъжете)

  Е, няма как да не включим и силния пол. Мъж на име Масанобу Сато е рекордьорът по мастурбиране при мъжете. Той е от Япония и през 2009 г. се явява на същата олимпиада по мастурбация в Сан Франциско.

  Японецът издържа цели 9 часа и 58 мин., като, разбира се, му помагат много изкуствени вагини.

  Най-впечатляваща еякулация

  Следващият рекордьор е Хорст Шулц от Германия. Според книгата на Гинес, при еякулация, спермата му може да прелети 5 метра и 71 см преди да падне на земята. Не се знае, при какви условия е поставил този рекорд, но със сигурност е доста впечатляващо.

  Има слухове и за жена, която може да изстреля своята течност на 3 метра. Но името ѝ остава неизвестно.

  Най-много секс партньори за един ден

  Както може би се досещате, става въпрос за порнозвезди. Това са Джон Доу и Хюстън (жена) от САЩ.

  Джон е имал щастието и честта да прави секс със 101 жени за един ден. По-впечатляващ обаче е бройката, постигната от жената. Хюстън е била с 620 мъже за ден. Впечатляващо! Макар и за по-кратко време, бройката си е бройка.

  Тя споделя, че в града, в който живее има още много хора и има към какво да се стреми.

  fakti.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »