Събота, 19 Септември 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  10.08.2020  » Часът на раждане определя съдбата ви


  Нумеролози казват, че часът на раждане на един човек определя личността му и дори цялото му бъдеще. Експертите са уверени, че именно тези цифри оказват огромно влияние върху живота на човека. 

  Според тях има голямо значение в какъв час си се родил. Съдбата ти е определена именно от това кога си проплакал на бял свят. Знаейки тази информация може да разберете много неща за бъдещето си. 

  В следващите редове ще ви разкрием какво ви очаква в зависимост от часа ви на раждане, информира jenata.blitz.bg.

  00:00 до 02:00 часа

  Родените в първите часове на деня са хора, които е важно да не забравят за произхода си и често да се връщат към корените си. Тези хора обичат семейството и за тях е важно да се чувстват безопасно и на познати места. 

  Такива хора се стремят към стабилност и сигурност, а семейството играе огромна роля в живота им. 

  02:00 до 04:00 часа

  Родените по това време са много неспокойни и са любопитни. Те непрекъснато задават въпроси и търсят нещо ново. Те са атрактивни и винаги готови да изследват непознатото и бъдещето. Чудесно би било да се занимават с журналистика. Родените в тази времева рамка са мъдри и отлични комуникатори. Обичат да четат, пишат и пътуват. Обожават спорта

  04:00 до 06:00 часа

  Хората родени в този часови диапазон обичат да се грижат за себе си и за собствения си просперитет и усъвършенстване. Те се стремят към материално благополучие. 

  Тези хора обичат да споделят и да помагат на хората, базирайки се на опита си. Ентусиасти са и успяват да вдъхновяват и мотивират околните. Те са практични и романтични едновременно.

  06:00 до 08:00 часа

  Тези хора са отдадени на изкуството и са чудесни художници. Не бива да се притесняват да разкриват себе си и да преодолеят прекомерната си нужда от хорското одобрение. Те са лидери и при всички обстоятелства рано или късно ще се превърнат във водачи

  08:00 до 10:00 часа

  Родените в този часови диапазон са много чувствителни. Намират за успокояващо да правят неща, като медитация и да прекарват повече време сами със себе си. Колкото по-скоро открият качествата си, толкова по-добре ще се чувстват. 

  Чудесно би им паснала професия в сферата на духовната област. Тези хора обикновени са готови на много за общото благо. Носят мир и хармония на околните.

  10:00 до 12:00 часа

  Тези хора са социални и вечно бързащи за някъде. Те много целят приятелите си и обичат да се чувстват част от нещо - например група от хора с общи интереси. 
  Работят чудесно в екип и обичат да се отдават на приключения. Стремят се към удоволствие, сприятеляване и комуникация.

  12:00 до 14:00 часа

  През тези часове обикновено слънцето е най-ярко и стои най-високо. Хората, родени по това време, се нуждаят от ясни насоки в живота. Те умеят да реагират адекватно на създалите се ситуации. Много са амбициозни и обикновено жънат успехи на работното място.

  14:00 до 16:00 часа

  Тези, които са родени в този часови диапазон са много ярки и активни личности. Те се чувстват добре, когато пътуват и излъчват увереност на хората в обкръжението си. Те са ентусиасти и истински авантюристи. 

  Могат да станат лидери, защото имат отлични ораторски дарби. Имат много знания и мъдрост и ще се справят чудесно с каквото и да решат да се захванат. 

  16:00 до 18:00 часа

  Родените в този часови диапазон са много сложни и дълбоки личности. Те непрекъснато отварят по малка част от себе си и се учат на смирение. Много енергични личности са, лоялни приятели и определено никой не би искал да ги има в графа врагове.

  18:00 до 20:00 часа

  Родените през тези часове са с ярко изразена индивидуалност и вътрешна сила. Те имат дарба да разбират нуждите на другите и да се поставят в чуждите обувки. Чудесни посредници са и отлични съблазнители. Обикновено избягват конфронтациите.

  20:00 до 22:00 часа

  Това са хора, които се отдават на работата си. Те се стремят непрестанно да трупат нови знания и се надяват така да станат по-ценни в очите на околните.
  Тези хора са много предпазливи и истински перфекционисти във всичко, с което се заемат. Те често са най-добри в сферата на спорта.

  22:00 до 00:00 часа

  Препоръчително е тези хора да се занимават с театър, изкуство или с всякаква друга дейност, в която ще могат да изразяват себе си и да развиват креативността си.

    Желанието им да се занимават с творчество ще им помогне да открият талантите си. Те искат внимание и слава, а произведенията им са наистина жизненоважни за тях.

  АРЕНА

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »