Неделя, 5 Април 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  17.02.2020  » No Mercy пристига в България за Фестивала на цацата

  Зимата почти отмина, време е да се подготвим за летните морски фиести! Затова е време да обявим, че традиционният Фестивал на цацата в Кранево тази година ще се проведе на 12, 13 и 14 юни 2020 г.

  Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието! А специалният гост тази година е Марти Синтрън (Marty Cintron), познат на поколения купонджии като No Mercy!

  Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас! А сега ще можем да ги чуем и на живо в Кранево! Сред тях са парчетата "Where Do You Go", "Please Don’t Go", "Hello–How Are You", "When I Die" и "Kiss You All Over", така че се подгответе за много танци и добро настроение.

  В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група "Контрол", майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето – Панайот Панайотов!

  Това не е всичко! Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове! Очакват ви атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията "Бягане с токчета" и "Бирена миля", лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

  Отново ще има и атрактивна детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства.

  Входът, както винаги, е свободен, така че непременно включете Кранево в лятната си програма!

  Очаквайте още новини и изненади, и не забравяйте, че много от хотелите в Кранево ще обявят преференциални цени за всички посетители на Фестивала на цацата на 12, 13 и 14 юни 2020 г.

  Събитието се организира с подкрепата на Община Балчик. До момента в него са участвали световни звезди като Прешъс Уилсън (Precious Wilson), изпълнителите на вечния летен хит "Lambada" – "KAOMA", както и "Уикеда", Милена, "Тоника СВ", "Трамвай №5", Тони Димитрова, Краси Радков и много, много други!
  avtora.com
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »