Сряда, 8 Юли 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  23.09.2019  » Папи Ханс отново избухна


  "Мама каза, че изглеждам като пет милиона лева мама си-гур-но е пра-ва", пее шармантният Папи Ханс в чисто новото си парче със заглавие "Мама каза", публикувано преди броени часове в YouTube.

  "Този проект е изключително важен за мен. Защото смятам, че е важен за всички. Отново през усмивка, отново през намигане, но с едно послание, което е сериозно като инфаркт – всеки човек заслужава своето самочувствие. Всеки човек, независимо как изглежда, къде е отрасъл, колко пари има и колко големи са мечтите му, има своето право да се обича. И трябва да изповядва това право", написа творецът в социалните мрежи, представяйки песента си. Освен това той сподели с последователите си и някои твърде лични неща:

  "Живял съм голяма част от живота си, мислейки, че изглеждам като г*з. После смених гледната точка, а хората взеха, че ми повярваха, че съм готин. Единственото, което се е променило, е, че сам се заобичах. Или иначе казано – повярвах на мама, че съм най-хубавото гардже.

  И в този ред на мисли, често си мисля, че хората не разбират какво означава Папи Ханс. Зад какво застава. Точно зад това. Че напук на баража от критики трябва да правиш това, което ти доставя удоволствие, да продължаваш напред и да бъдеш себе си, каквото и да значи това за теб в момента. И мен се опитват да ме убедят, че съм само един тъжен поет, а аз им обяснявам, че обичам и да се забавлявам. Какво да се прави.

  Бъди себе си. Другите нека свикват. Главата горе. И любов към всички.

  Ако четеш това, значи си дочел всичко. Впечатлен съм".


  Коментарите, естествено, са разнообразни, но впечатление правят такива, които едновременно одобряват и отричат новото произведение на Папи Ханс. "Текстът няма смисъл, но Папи пее много яко и звучи готино", "Тази песен хем е смотана, хем е готина... Успех!", "Бате имаш много откачен стил".

  Вие какво мислите за "Мама каза"?

  avtora.com

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »