Вторник, 4 Август 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  25.02.2019  » Размерът има ли значение?


  Сексуалното удовлетворение е пряко свързано с размера на пениса. Мит или реалност е това? Хормонални проблеми, генетични аномалии могат да са причина за малкия пенис. Това е кошмар за всеки мъж. В повечето случаи притесненията относно размера на пениса са по-скоро психични проблеми, отколкото медицинкси.

  Само 5 до 10% от мъжете в света действително имат проблем с размера на пениса си. В останалите случаи притесненията са излишни.

  Според сексолози оценката за размера на пениса се извършва по време на ерекция. Размерът на половия член в невъзбудено състояние няма значение. В Индия размерът на пениса при мъжете варира между 8 и 18 см.

  Специалисти в областта обясняват, че при много мъже се налага посещение при психолог или сексолог. Те ги консултират като им обясняват с научно доказани факти защо размерът на пениса им е нормален. Така повечето мъже разбират, че всъщност нямат проблем.

  Тези притеснения понякога могат да доведат до сериозни психични проблеми – стрес, тревожност, депресия и т.н.

  Важно е да се подчертае, че никой осен специалист не може да стигне до заключение, че размерът на пениса е прекалено малък.

  Хормонален дисбаланс, структурни проблеми в тялото или генетични аномалии могат да са причина за по-малък пенис при мъжете. При такива обстоятелства още в ранна възраст, преди достигане на пубертета е препоръчителна консултация с лекар специалист, който назначава съответно лечение в зависимост от причината за заболяването.

  Основните методи за уголемяване на пениса са хирургична намеса или поставянето на импланти.
  Повечето хирургични интервенции идват със съответните нежелани ефекти. Възможно е след операцията за удължаване на пениса да се наруши инервацията, което може да е причина за свръхстимулация или обратният проблем. Статистиката сочи, че повечето мъже не са удовлетворени след операцията.

  Специалистите предупреждават, че използването на средства за удължаване на пениса, които са налични онлайн, е нецелесъобразно, а дори може да бъде и опасно. Приложението на билкови продукти или физикални методи с цел удължаване на пениса не са препоръчителни, но ако все пак сте решили да опитате задължително трябва да се съгласува със специалист, за да се избегнат усложнения.

  puls.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »