Вторник, 11 Август 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  09.07.2018  » Саша Барон Коен намеква за нов комичен проект с Тръмп
  Саша Барон Коен намеква за нов комичен проект, свързан с Тръмп

  © Reuters

  Видеоклип, публикуван в профила в "Туитър" на Саша Барон Коен, загатва, че следващият му филм може да е посветен на американския президент Доналд Тръмп и неговия университет, пише "Гардиън".

  В сряда - навръх националния празник на страната - известният комик публикува в профила си в "Туитър" видеоклип, придружен от надпис: "Съобщение от вашия президент по повод на Деня на независимостта." Видеото съдържа архивни кадри с Тръмп, който нарича комика "третостепенен персонаж" и казва: "Просто исках да ме беше ударил в лицето толкова много пъти, сега щеше да е в болницата." В края на клипа Тръмп съветва Коен: "Отиди на училище, научи се да бъдеш забавен", след което се появяват надпис "Саша скоро завършва" и логото на университета на Тръмп.

  Саша Барон Коен и преди се е сблъсквал с Доналд Тръмп, когато през 2003 го интервюира в предаването си "Али Джи шоу". През 2012 Тръмп заяви, че той е бил "единственият човек, който незабавно си е излязъл от интервюто с Али Джи". Пред медиите комикът отвърна с думите: "Всъщност той беше там за цели седем минути - доста дълго (за интервю на Али Джи)."

  Вече неработещият университет на Тръмп беше открит през 2005 и предлагаше курсове по управление на недвижимо имущество и как да се забогатее. Програмите съществуваха до 2010 и станаха обект на разследване на щата Ню Йорк по подозрение за нелегални бизнес практики. Към Тръмп бяха заведени два съдебни процеса във връзка с програмата на учебното заведение, което така и не беше лицензирано като университет. Тръмп постигна извънсъдебно уреждане на спора и плати милиони долари, за да не се стига до съдебна зала.

  Все още не е ясно какво може да значи посланието на американския комик от 4 юли, тъй като за момента не са известни никакви други подробности относно евентуалния проект. Но нищо чудно Саша Барон Коен да създаде поредния скандал.

  dnevnik.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »