Неделя, 12 Юли 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  05.02.2018  » Ползите от сутрешния секс

  Ползите от сутрешния секс


  Току-що сте изключили сутрешната аларма. Какво би могло да направи изкушението да се върнете под чаршафите по-неустоимо от един тонизиращ сутрешен секс?

  Сутринта може да се окаже най-подходящото време от денонощието за секс. Будоарните ласки под съпровода на първите слънчеви лъчи създават перфектния старт на деня, за максимално снемане на стреса и тонизиране на тялото.

  Според експертите мозъкът възприема сутрешния секс като десерт след нощната почивка, а кой не обича десерт в леглото? И ползите от секса сутрин далеч не приключват само с това.

  Подобрява фертилността
  Двойките, които искат бебе, може да се възползват от предимствата на сутрешния секс. Сутрин нивата на тестостерона при мъжете са най-високи. Това означава 2 неща – налице са благоприятни шансове за успешно зачеване, а сексът може да бъде максимално дълъг.

  Укрепва близостта
  Гушкането след секс е най-ясният израз на обилната секреция на окситоцин – хормонът на близостта. С високи дози окситоцин сутрин всеки ще започне деня си с усещането, че е обичан и желан.

  Подмладява (особено жените)
  Освен окситоцин сексът стимулира и секрецията на естрогени в организма на жената. Моментният естрогенов бум има много бърз ефект върху кожата, руменината на лицето, усещането и излъчването на жената изобщо.

  Облекчава проявите на предменструалния синдром
  Няколкото дни преди месечната менструация са проблематични за много жени в различна възраст. Общият ефект на сутрешния секс за тонизиранe, снемане на стреса и нормализиране на хормоните осигурява много по-голямо физическо и емоционално спокойствие за жената през целия ден. Облекчава крампите, коремните и тазови болки и помага за укрепване на емоционалната нестабилност през въпросните дни.

  Наред с всичко това сутрешният секс носи и всички ползи на секса въобще – укрепва имунитета, стимулира сърдечната дейност, релаксира и носи усещане за удовлетвореност.

  А сега преместете сутрешната си аларма за малко по-рано и започнете да се възползвате по-пълноценно от допълнителното време за престой в леглото сутрин, което ще си подсигурите.

  puls.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »