Неделя, 24 Октомври 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  23.09.2021  » Аксенчър търси кандидати за дистанционна работа в Русе

  Кметът на Община Русе се срещна с мениджъри на ключови позиции в “Аксенчър България”, за да обсъди възможностите за сътрудничество в сферата на информационните технологии и подкрепа за IT специалистите от Русе. 


  Разкривайки позиции за дистанционна работа в града, сред които: Junior Developers, Java Developers, Senior Java Developers, Front-End Engineers, DevOps, Testers и други, компанията си поставя за цел да търси начини за ангажиране на местната общност, като регулярно се включва в инициативи на общината. Стремежите са към постепенно разрастване на списъка с възможности за професионална реализация и подобряване стандарта на живот на специалистите в региона. В дългосрочен план представителите на “Аксенчър” споделиха желанието си да предоставят и финансова подкрепа на студенти в технологичните специалности на Русенския университет „Ангел Кънчев“. 

  „Аксенчър” предлага множество възможности за личностно и професионално израстване в една изключително перспективна индустрия, основана на иновации в сферата на информационните технологии. Ние ценим таланта на всеки, който иска да се развива в нея, и в същото време знаем колко важна е инвестицията в кадри в по-малките градове. Намерението ни е в следващата година и половина да разкрием над 60 работни места в Русе и региона, като дадем още една причина на хората, които ги заемат, да работят и да се развиват в града”, сподели Петър Торнев, директор на Технологичния център на Аксенчър в България.

  Желанието на компанията е да достигне до утвърждаването на 100 работни места за периода. Ключов стимул за кандидатите ще бъде и заплащането, което не се различава от това на специалистите в София или Пловдив.

  Отварянето на работни позиции в Русе е следващ етап в естественото развитие на компанията, която от старта на дейността си през 2015 г. до момента вече притежава офиси в София и Пловдив. В тях работят над 230 души.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »