Петък, 30 Октомври 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  21.09.2020  » Васил, Хилда и Теодосий с концерт за медиците у нас


  Благотворителен концерт с едни от най-добрите български изпълнители - Васил Петров, Хилда Казасян и Теодосий Спасов, ще се проведе на връх 22 септември в Пловдив. Музикалният празник има за цел да бъдат набрани дарения за млади медицински специалисти, за да могат те да останат да работят и да се развиват в България.

  Концертът ще се проведе от 18 часа във вторник в зала "СИЛА". Организатори са фондация „Млади медици за България“ /ФММБ/.


  Водещ на тържеството е актьорът Николай Сотиров, присъстващите ще могат повече от час да се наслаждават на изпълненията на емблематичните Васил Петров, Хилда Казасян, Теодосий Спасов, Живко Петров квартет, Йордан Тоновски квартет  и др.

  На официалното откриване на ФММБ на 22 септември са поканени представители на местната и държавната власт, посланикът на САЩ в България Н.Пр. Херо Мустафа, дипломати, депутати, неправителствени организации, представители на бизнес и културен елит. В церемонията ще се включат част от първите бенефициенти на фондацията.


  Доброто здраве на нацията е по-ценно от най-голямото богатство - за да се реализира това трябва първо обществото да разбере, че може да получи качествено здравеопазване в страната си и второ младите специалисти да повярват, че могат да бъдат оценени тук, както морално, така и финансово. Като начало фондация „Млади медици за България“ ще подпомага с половин основна заплата на млад лекар на месец специалисти на възраст до 35 години, учещи и/или работещи вече медицина, дентална медицина, фармация, медицински сестри, медицински и рентгенови лаборанти, рехабилитатори, зъботехници и инструктори по хранене.

  Първите 25 бенефициента ще получат ежемесечна финансова подкрепа от по 500 лв. още от октомври 2020 г.

  АРЕНА

   

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    30.10.2020 - КИНОПРОГРАМА Cinema City Русе
  30 октомври и 5 ноември

  всички интервюта  »