Четвъртък, 5 Август 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  27.05.2020  » 11 педагози от Русе и региона с награди Неофит Рилски

  Областният управител на област Русе Галин Григоров връчи отличието „Неофит Рилски“ на 11 педагози от Русе и региона.


  „За мен е чест и удоволствие от името на министър Красимир Вълчев да връча най-високото отличие в сферата на образованието! Радостен съм, че виждам пред себе си хората, които са слънцето в очите на нашите деца!

  Знам, че всички Вие заслужавате тази награда! Вие сте тези, които трябва да дадат старт в живота на бъдещите поколения!“, заяви Григоров в обръщението си към присъстващите учители. „Пожелавам Ви здраве и сили, с които да се борите за каузата, на която сте обрекли живота си! Бъдете горди и щастливи от всичко постигнато!“, допълни още той.

  Наградените са директорката на ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“ Ренета Вълева, директорката на ПГ по електротехника и електроника „Апостол Арнаудов“ Надежда Русева, Пламен Атанасов, който е старши възпитател в ЦПЛР – Общежитие за средношколци, Яничка Пенева – старши учител по история и цивилизация в СУ „Йордан Йовков“, Георги Симеонов – старши учител по история и цивилизация в СУЕЕ „Св. Константин – Кирил Философ“, Веселка Петрова, която също е старши учител в СУЕЕ „Св. Константин – Кирил Философ“, директорката на ДГ „Детелина“ Елена Трифонова, Ивелина Филева – старши учител в ОУ „Г.С. Раковски“ в с. Ново село, директорът на СУ „Възраждане“ Станислав Георгиев, Марина Илиева – старши учител в ОУ „П.Р. Славейков“ в с. Обретеник, както и директорката на ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ в гр. Бяла Калинка Георгиева.

  Тържествената церемония се проведе още в присъствието на заместник областния управител Валентин Колев и началника на Регионалното управление на образованието д-р Росица Георгиева.

  По повод 24-ти май, от Министерството на образованието и науката ежегодно присъждат отличието „Неофит Рилски“ на учители и директори на образователни институции от областта за дългогодишна, цялостна и високопрофесионална трудова дейност.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »