Неделя, 24 Юни 2018
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  29.05.2008  » 1 юни - Международен ден на детето
  30 май, петък, 14.00 - 17.00ч.: В Парка на младежта русенските деца ще могат да се наслаждават на игри, музика, танци, рисунки на асфалт и изненади. Специални гости на празника ще бъдат деца от домовете за деца, лишени от родителска грижа “Райна Гатева”, “Св. Димитър Басарбовски” и “Надежда”, както и деца със специални образователни потребности от център “Милосърдие”, ПУ „Петър Берон” и ОУ „Ангел Кънчев”. Празникът ще завърши с вкусна торта. Организатори: „Каритас”, „ИМКА”, „Център Надя”, Международно дружество „Елиас Канети”, Европейски информационен център „Европа Директно” и Движението на българските майки с подкрепата на Съвета на Европа, Държавната агенция за закрила на детето и Община Русе

  30 май, петък: По инициатива на ПП „ГЕРБ” – Русе на 30 май Огнян Жеков ще подари на децата от Целодневна детска градина „Здравец” спектакъл. Децата от Целодневна детска градина „Звездица” ще се радват на нови детски играчки. От партията са подготвили изненада и за децата от Дневен център за деца и младежи с умствени затруднения РАЛИЗ – Русе.

  1 юни, неделя: Скаутски лагер с люлки, палатки, печени на огън хлебчета и карта на съкровищата ще радват децата в парка. Организатори: Адвентната църква и клуб "Изследовател".

  1 юни, неделя, 10ч.: В ЦДГ "Пролет" ще бъде открит „Детски екообразователен център”. Инициативата се провежда съвместно с детска градина „Слънце” и детска екоакадемия „Слънчо”. Програмата включва сценична еко-изява на малчуганите, тържествен водосвет и освещаване на новата придобивка. Организаторите предвиждат и детско развлекателно шоу. Ще има още конкурс за рисунка на асфалт и други изненади за децата.

  1 юни, неделя, 10:30ч.: Празничен концерт пред Общината организира Общински детски център за култура и искуство. Участници: Вокална студия "Евроталант", балет "Мираж", клуб по акробатичен рок енд рол "Маги", фолклорен ансамбъл "Зорница". Водеща ще бъде актрисата Мария Матеева.

  1 юни, неделя, 10:30ч.: Общински младежки дом организира градско велосипедно състезание в Парка на младежта - алея „Перистери” /след вазата – по посока към музея на транспорта/. В 10.00 часа започва записването на участниците в надпреварата. За 10.30 часа е обявен стартът на състезанието. Участниците ще бъдат разпределени в две възрастови категории: от 6 до 14 години и от 14 до 19 години. Единственото изискване е технически изправен велосипед.

  1 юни, неделя, 10:30ч.: Училището за бъдещи родители , Детска градина "Незабравка", "Алианц България" и производителите на детски храни HIPP организират демонстрации на спортни гимнастически клубове. Място: зелените площи около частно училище "Леонардо да Винчи".

  1 юни, неделя, 11ч.: на Хиподрума малчуганите ще имат възможност безплатно да се разходят с пони. За празника децата са поканени и на дискотека на открито, а за всички ще има лакомства, обещават отганизаторите от ПП "ГЕРБ" - Русе.

  1 юни, неделя, 11ч.: Кукленият театър ще покаже спектакъла "Котаракът в чизми" по Шарл Перо. Постановка - Александър Ткачов.

  1 юни, неделя, 12ч.: Редовната корабна линия между порт Свищов и порт Зимнич, Румъния, отбелязва празнично първата си годишнина на 1 юни като организира безплатно пътуване до Дунавските острови за всички малчугани.
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    31.05.2018 - ПО СЦЕНИТЕ НА РУСЕ юни
  ПЪЛНА ПРОГРАМА

  всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net