Неделя, 24 Октомври 2021
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  13.10.2021  » За гарантирана радост от секса

  Оргазмите идват в всякакви форми и размери. От умопомрачителни и разтърсващи, при които пръстите на краката ви се свиват до едва доловими отблясъци на радара на удоволствието. Като цяло, всеки оргазъм е различен по интензитет.


  В крайна сметка, целта на секса не трябва да бъде оргазъм. По-важно е самото пътуване, отколкото крайната точка. А достигането до оргазъм започва в главата.

  „Оргазмите се случват заради въображението, а не когато се стумулира конкретна част от тялото. – твърди сексологът Карол Куин. – Това е и причината оргазмите да варират толкова много. Но освен нагласата, няма как да не споменем още нещо важно. Позите. Те също играят важна роля, що се отнася до силата на оргазмите.

  Според проучване сред 994 души на възраст от 18 до 74 години, проведено от Superdrug Online Doctor, цитирано от trafficnews.bg, и мъжете, и жените имат предпочитания кои позиции доставят „най-добрите“ оргазми. От изследваните 49% са жени, 51% са мъже и по-малко от един процент не се идентифицират като мъже или жени.

  Ето четирите най -добри позиции, които според анкетираните жени водят до най-добрите оргазми.

  Ездачка

  За 28% от анкетираните жени, ездачката е довела до най -добрия оргазъм, заедно с 32%, които съобщават, че тази позиция увеличава шансовете им да изпитат множествен оргазъм. Като се има предвид, че по -голямата част от дамите се нуждаят от стимулиране на клитора до кулминацията, има много смисъл, че когато става въпрос за оргазми, особено за най -добрите, те да предпочитат секс поза, която им дава възможност да стимулират клитора си.

  Мисионерска

  На второ място, 23 % от жените оценяват мисионерската поза като способ за достигане на най-добрите оргазми. С повдигане на бедрата и леко триене, можете да получите клиторна стимулация в това положение със сигурност.

  Задна прашка или кучешката

  Това, което е толкова страхотно в кучешкия стил, особено когато става въпрос за страхотни оргазми, е, че осигурява стимулация на G-точка. А ако използвате вибратор или пръстите си, може да включите и клиторна стимулация. Двамата заедно отваряте вратата към възможността за смесен оргазъм и кой не иска това? Може би поради този факт 20 % от анкетираните жени казват, че задната ги е довела до най -добрите оргазми.

  69

  Въпреки че позицията 69 не винаги получава доверието, което заслужава, включва клиторна стимулация и определено предлага възможност на жените да постигнат разтърсващ оргазъм. Като се има предвид това, 9% от жените посочват 69 като позиция, която им дава най-добрите оргазми.

  Но, както при всичко, няма една позиция, която да работи за всички. Въпреки това, ако все още не сте изпитали оргазъм по време на секс, тези пози може да си струва да се обмислят.

  fakti.bg

  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »